Non-Standard windows

Egyedi ablakok

Curved Window

Íves tetőablakok

Az íves tetőablak nagyon speciális szerkezetű, íves kerettel, tokkal és üvegezéssel. A fémborítású profilok is követik az ablak formáját. Ez középeb billenő típus, az ablakszárny alsó részén elhelyezett kilinccsel. Az ilyen típusú tetőablakok formaterve és gyártása innovatív megoldásokat és magasszintű technológiai fejlettséget igényel. Az íves tetőablakok egyedi terv szerint és egyedi gyártásban készülnek, egyei megrendelés és specifikáció alapján.

 

 

Conservation Windows

Konzervatív tetőablakok

A FAKRO konzervatív tetőablakai régi és műemlék épületekhez lettek kialakítva. Sajátossága egy fém osztópálca az ablaktábla közepén, függőlegesen, fekete színben (hasonló a RAL 9005-höz) illetve az ehhez illeszkedő burkolókeret. amelyek jól illeszkednek a hagyományos épületekhez. Az ablakok megőrzik az épületek egyedi, történelmi hangulatát kívülről, miközben a komfortos és modern belső teret segítenek létrehozni. A konzervatív tetőablakok a normál FAKRO tetőabakok minden pozitív tulajdonságát magukon viselik, és a elérhetők középen billenő, felnyíló és oldalra nyíló kivitelben is. 

 

 

Non-standard Shapes

Teljesen egyedi formák

A FAKRO ablakai bármilyen formában gyárthatók. Az üvegezés külső edzett üvegezés és alacsony emissziójú bevonattal rendelkező üveg kombinációja 4H-16-4HT. Ezek a tetőablakok nem nyithatók. Amikor teljesen egyedi tetőablakot rendel, kérjük, adja meg a tető hajlásszögét és a tetőfedő anyag típusát. A tető méretezett műszak terveire szükség lesz, ahogy arra is, hogy magában áll-e majd az ablak, vagy több ablak kerül sorolva beépítésre.

 

 

 

Non-standard Metal Covering

Egyedi fém fedések

Az ablakok külső burkolata és a burkolókeret nem csak alumíniumból készülhet, de az egyedi igények alapján akár réz, vagy cink is lehet az alapanyag.