2023 nyári akció! Tetőtéri ablakok és árnyékolók - egymásnak teremtve. Július végéig akár 48.000 Ft pénzvisszatérítés 20 napon belül!

FAKRO, a világ második legnagyobb tetőtéri ablak gyártója idén garantált pénzvisszatérítési akcióval köszönti a nyarat. A fókuszban most az energiahatékony üvegezéssel szerelt tetőablakok mellett a komfortfokozó, hangulatteremtő árnyékolók kerültek.

A modern tetőablakok egyre népszerűbben a klasszikus magastetős épületeknél, az építészek és az építtetők körében is. Optimális megoldást jelentenek, mivel bőséges mennyiségű természetes fényt biztosítanak és lehetővé teszik a tetőtér szellőzését és kilátást biztosítanak a szabadba.

Az energiatakarékos három- vagy négyrétegű üvegezéssel szerelt, borovi fenyő vagy acélmagos PVC anyagú FAKRO tetőtéri ablakok hasznos kiegészítői az árnyékolók. A külső hővédő rolók vagy redőnyök tompítják vagy akár teljesen megakadályozzák a napfény közvetlen behatolását az ablakon keresztül, csökkentve a belső tér hőmérsékletét és az ablakfelület túlhevülését. A külső árnyékolók segítenek megőrizni a hűvös és kellemes klímát a tetőtéri helyiségekben, csökkentve a klímaberendezés használatát és a hűtési költségeket.

A belső árnyékolók is kulcsfontosságúak a tetőtéri ablakoknál. A sokféle színben és mintával készülő belső árnyékolók több különböző típusban érhetők el: választható szakaszos, vagy sínben futó fényáteresztő vagy fényzáró rolók, reluxák, harmonika vagy pliszé árnyékolók. Használatukkal álmai szobáját hozhatja létre - elegáns nappalit, színes gyerekszobát vagy hangulatos hálószobát.

Az árnyékolók nyitott állapotban lehetővé teszik a fény beáramlását, míg zárt állapotban akár a napközbeni pihenéshez szükséges teljes sötétséget vagy a magánélet intimitásának védelmét biztosítják. Emellett megakadályozzák a napfény által okozott vakító ragyogást és a kellemetlen csillogást a TV vagy a számítógép képernyőjén, így téve kellemesebbé a tartózkodást a tetőtéri szobákban.

Egy külső és egy belső árnyékoló, amelyek egyetlen FAKRO tetőablakra vannak felszerelve, olyan rendszert hoznak létre, amely a tetőtérben való élet legmagasabb komfortját biztosítja, védelmet nyújtanak a hő ellen, a fény ellen és ráadásul az enteriőr hangulatához és stílusához illeszkedően díszítik a belső teret.

A FAKRO egyes tetőtéri ablakai és árnyékolói elérhetők motorizált változatban, hálózati vagy napelemes áramellátással, okosház rendszerbe csatlakoztatható Z-Wave-es, WiFi-s vagy falikapcsolós irányítással.

Minden, amit teszünk, az Ön és családja igényei köré összpontosul. Ennek köszönhetően most lehetősége van arra, hogy kihasználja egy egyedülálló akció előnyeit, amelynek keretében akár 48.000 Ft-ot térítünk vissza Fakro tetőtéri ablakok és árnyékolók együttes vásárlását követően.

Hogyan vehet részt az akcióban?

I. Vásároljon akciós FAKRO terméket az akciós időszakban
• 2023. 06. 01. és 2023. 07.31. között látogasson el viszonteladó partnereinkhez, vagy keresse fel az ajánlott viszonteladói webshopok valamelyikét, ahol megvásárolhatja az akciós FAKRO termékeket
• őrizze meg a vásárlást igazoló számlát, a másolatát csatolni kell a jelentkezéshez


II. Jelezze részvételi szándékát az alábbiak szerint:
• töltse le a weboldal következő bekezdésében található jelentkezési formanyomtatványt, töltse ki és küldje el postai úton 2023.08.11-ig a címünkre: FAKRO Magyarország Kft. 1116 Budapest, Építész utca 8-12.
• csatolja a szükséges számlák másolatait (amennyiben a számlán nem szerepelnek tételesen az akciós FAKRO termékek, akkor a számlához tartozó szállítólevelet is)


III. Figyelje bankszámláját
• pozitív elbírálást követően az adott összegű visszatérítést 20 napon belül elutaljuk bankszámlájára.

 

2023 nyári akció! Tetőtéri ablakok és árnyékolók - egymásnak teremtve. Július végéig akár 48.000 Ft pénzvisszatérítés 20 napon belül!

Letölthető jelentkezési lap, szórólap és szabályzat 2023