Kedves Ügyfeleink, Partnereink és leendő vásárlóink,

A koronavírus-helyzetre való tekintettel 2020. november negyedikét követően az Építész utcai központi irodánkban a személyes ügyfélfogadás egyelőre szünetel. Kérjük, tájékozódjon telefonon, emailen, vagy pedig itt, a weboldalunkon.

Köszönettel, a Fakro csapata

Spółka została założona w 1991 roku jako biznes rodzinny

Kapcsolat

A FAKRO Magyarország Kft. 2000-ben indult útjára, azóta professzionális képviselője hazánkban a lengyel anyacég innovatív megoldásainak. 

Munkatársaink műszaki szaktanácsadással, szervízkérdésekre adott válaszokkal és gyors kiszállítással állnak lakossági és kereskedelmi partnereink, valamint kivitelezők és építészek rendelkezésére.

Lakossági értékesítést kiskereskedelmi partnereink végeznek, őket  ezen a linken lehet megtalálni.

Amennyiben FAKRO termékkel kapcsolatban szeretne reklamálni, kérjük, hogy az alábbi linken elérhető formanyomtatványt legyen szíves kitölteni.

 

FAKRO Magyarország Kft.

1116 Budapest, Építész utca 8-12.

Telefon: +36-1-365-1432

Telefax: +36-1-365-1433

E-mail: fakro@fakro.hu

 

Ha bármilyen kérdése, vagy kérése van, akkor az alábbi űrlap kitöltésével is fordulhat hozzánk. A beérkező kéréseket és kérdéseket azonnal a kapcsolódó kollégához továbbítjuk, aki hamarosan felveszi a kapcsolatot.

Írjon nekünk

Az adatvédelemmel kapcsolatos információkat ezen a linken találja meg.

Kapcsolatfelvételi űrlap

A "Küldés" gomb megnyomását követően a FAKRO Magyarország Kft. az Ön által megadott személyes adatokat kifejezett önkéntes hozzájárulása alapján és csak abból a célból kezeli, hogy a FAKRO Magyarország Kft. termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatos információkat küldjön Önnek. Megadott személyes adatainak kezelése az Adatvédelmi szabályzatban foglaltaknak megfelelően és adatkezelési hozzájárulásának visszavonásáig történik. Az adatkezelés kezdő időpontja az adatok elküldésének időpontja, időtartama pedig az adatkezelés céljának fennállása, azaz a kapcsolattartás céljának megfelelő időtartammal egyezik meg.

Az adatkezelési hozzájárulás önkéntes és bármikor korlátozás és indoklás nélkül ingyenesen visszavonható, a nyilvántartás szerint nyilvántartott adatok törölhetők.

Az Adatkezelő köteles biztosítani, hogy az adatokat az Adatkezelőn kívül más ne ismerhesse meg, kivéve, ha jogszabály másként nem rendelkezik, vagy ahhoz Ön hozzájárul.