Manual control window accessories

Távnyitó rudak, elektromos távvezérlő rendszerek, kilincsek

ZST univerzális távnyitó rúd

ZST univerzális távnyitó rúd

Lehetővé teszi a magasan szerelt ablakok könnyű működtetését. Használható továbbá az ARS és az ARF sötétítő rolókhoz valamint az AJP reluxa müködtetéséhez is.

A távnyitó rúd hossza 119 cm, és lehetőség van 134, 162, 190 és 218 -cm-es meghosszabításra. A ZSP rúddal egyesítve 246, 274, 302 és 330 cm hosszúság érhető el.

ZSZ kézi távműködtető rúd

ZSZ Rod for Operating Awning Blinds

A ZSZ távműködtető rúd külső rolók működtetéséhez használható. A távműködtető rúd standard hosszúsága 150 cm.  Az AMZ külső napellenző rolókhoz mellékelt rúd hossza 80 cm

 

 

 

ZBL típusú gyermekzár

Window Lock ZBL

Esztétikusan kialakított ZBL gyermekzár - fehér színben kapható - meggátolja a tetőtéri ablak véletlenszerű kinyitását. A gyermekzárat az ablak alsó részére kell felszerelni. Mérettől függetlenül bármelyik nyitható Fakro tetőtéri ablakhoz használható.

 

 

Nyitáshatároló ZBB

Opening Restrictor ZBB

Ez a termék lehetővé teszi, hogy a tetőablak fixen legyen nyitva viszonylag kis mértékben, kb. 10cm-re (ez függ az ablak típusától és méretétől), úgy, hogy nagy erejű szél sem tudja megváltoztatni az ablakszárny pozícióját. Alacsonyra beépített tetőablakoknál a ZBL szűklítő nem engedi, hogy gyermekek teljesen kinyissák az ablakszárnyat. Amikor az ablakszárny zárva van, a nyitáshatároló nem látszik és nem is akadályozza az ablak működését. Kizárólag fa alapanyagú FARKO ablakokhoz tervezve.