Felülvilágító ablakok - lebegj a fénnyel

A FAKRO felülvilágító ablakai kiváló megoldást jelentenek a belső tér természetes fénnyel való megvilágítására, ha nem lehetséges homlokzati ablakok beépítése, vagy nincs elég fény a helyiségben. A FAKRO felülvilágító ablakainak egyik legfontosabb előnye a kiemelkedő hőszigetelő képesség, ami az ökológia és a pénztárcánk szempontjából is fontos. A természetes fénynek köszönhetően a belső terek életre kelnek és harmonikus aurát teremtenek, ami pozitív hatással van a lakók közérzetére. Az ablakok nagy ellenálló képességgel rendelkeznek, hosszú éveken át megőrzik funkcionalitásukat és megjelenésüket, függetlenül az intenzív napsütéstől, esőtől vagy hótól.

A FAKRO a lapostetőkhöz tervezett ablakok széles választékát kínálja, hogy megfeleljen a különböző vásárlói igényeknek és preferenciáknak. A kézzel és elektromosan nyitható változatok lehetővé teszik a légáramlás teljes szabályozását, míg a nem nyitható modellek ideálisak olyan helyiségekbe, ahol csak a természetes fény bejuttatása az elsődleges szempont. Kiváló megvilágítást és kifogástalan esztétikát biztosítanak.

Nézd meg a fentről érkező fényt. Mozog, változik és visszatükröződik, új nézőpontba helyezve a...

... az egészséged és a jóléted

A lapostetőbe épített felülvilágító ablakokon keresztül beáramló fény segít szabályozni a cirkadián ritmusunkat, befolyásolja az alvás minőségét, javítja a hangulatot és napközben növeli az energiát. Emellett pozitív hatással van termelékenységünkre, koncentrációnkra és kreativitásunkra is. A speciálisan kialakított szárny- és keretprofilok révén a felülvilágító ablakaink akár 16%-kal nagyobb üvegfelületet kínálnak a versenytársak megoldásaihoz képest. A FAKRO felülvilágító ablakok kényelmes belső tereket teremtenek, amelyek világosak, tágasak és tele vannak harmóniával.

... a biztonságod

Az ablakainkban alkalmazott üvegezések ellenállnak a jégesőnek, és a legmagasabb ütésállósági osztályba tartoznak. A Secure típusú felülvilágító ablakok megfelelnek az EN 1627 szabvány szerinti RC 2 európai betörésállósági osztálynak. Ez azt jelenti, hogy olyan kiegészítő biztonsági funkciókkal vannak ellátva, amelyek akadályozzák vagy késleltetik a betörési kísérleteket, így a lakók számára biztonságérzetet és otthonuk védelmét nyújtják. A PN-EN 13501-1 szabvány szerinti kiemleten magas,  B szintű, tűzzel szembeni viselkedési osztály jellemzi őket, így minimálisra csökkentve a tűz terjedésének kockázatát.

.... megtakarításaid

Pénz és energia, mindkettőről szó van. A FAKRO felülvilágító ablakokait kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságaik jellemzik. Télen megakadályozzák a hőveszteséget, nyáron pedig a túlzott hőterhelést. Kiváló szigetelési teljesítményük lehetővé teszi, hogy csökkentsük a helyiségek fűtéséhez szükséges energiafogyasztást. Ez nemcsak a pénztárcánknak tesz jót, hanem pozitívan hozzájárul a környezetvédelemhez is, ami nagyon jól illeszkedik a FAKRO GO GREEN filozófiájának szellemiségéhez.

... a kényelmed

Kínálatunk a felülvilágító ablakok belső és külső tartozékainak széles választékát tartalmazza, amelyek jelentősen javítják a
az üvegezett helyiségekben való tartózkodás kényelmét. Az AMZ külső hővédő roló segítségével kiválóan szabályozható a fénymennyiség és a napsütés intenzitása, míg az ARF/D belső sötétítő roló a durva napsugárzás ellen, és hozzájárul a belsőépítészethez.

... nem szabványos és innovatív projekteket

Az F és G típusú felülvilágító ablakok a standard méretek mellett egyedi méretekben is gyárthatók, amelyek így tökéletesen megfelelnek az egyéni preferenciáknak és igényeknek. A magasabb hőszigetelési előírásoknak megfelelően lehetővé tesszük a régi lapostetős ablakok cseréjét újakra, függetlenül azok - nem szabványos - méretétől.

... a lapostetők használatát

A DXW innovatív felülvilágító ablakunkat a rangos ICONIC AWARDS 2018 díjjal ismerték el: Innovatív építészet - Best of Best kategória. A speciálisan megerősített szárny és keret lehetővé teszi, hogy teljesen síkban a tetővonalba épüljön be a felülvilágító. Különleges tervezési jellemzői, mint például a fokozott teherbírás és a tartós, csúszásmentes üveg, szabadon átjárható felületet biztosít tetőteraszok számára.