Egyedi üvegezés

Non-Standard Glazing

Festett üvegezés

Tetőablakaink - típustól függetlenül - egyedileg festett üveggel is kaphatók. A tartós és egyedi üveg-mintázattal rendelkező tetőablak jelentősen gazdagítja az adott helyiség esztétikáját. Kínálatunk 200 standard mintát tartalmaz, de a vevő kérésére lehetőség van  egyedileg megtervezett minta legyártására is

 

Ólomüveg minták

 

Click

Stained glass patterns Stained glass patterns Stained glass patterns Stained glass patterns Stained glass patterns Stained glass patterns
Laminated Glass P1 Class - LUX

Öntisztuló üveg

Az öntisztuló üvegezés az üvegfelületen csökkenti  a szennyeződés felhalmozódását, így segít az ablak tisztántartásában. Az öntisztuló üveg külső felületét egy speciális réteg fedi, mely kettős szerepet tölt be: az első fázisban az ibolyántúli sugárzás a szerves szennyeződéseket elbontja. A második fázisban az üveg hidrofil tulajdonságú felületére hulló csapadék összefüggő rétegben folyik le az üvegen, és magával viszi a szennyeződéseket. A hagyományos üvegekkel ellentétben gyorsabban szárad, és a csapadék nem hagy foltot az üvegfelületen. Az öntisztuló üvegezés belső üvegtábláját alacsony emissziós réteggel látjuk el.

Ragasztott biztonsági üveg

A belső ragasztott üveg két, egyenként 3mm vastag üvegből áll, amelyek köztött 0,38mm vastag, alacsony emissziós réteggel ellátott PVB fólia található. A ragasztott üveg esetleges törésekor az üvegdarabok a fóliához ragadva maradnak meg csökkentve a balesetveszélyt. A ragasztott üveg 95%-ban az UV sugarakat is kiszűri, növelve az ablaküveg hőszigetelő képességét.

Tinted Glazing – W

Hőelnyelő üveg – W

Csökkenti a nap sugarainak behatolását a tetőtérbe. Rendelhető barna, grafit, zöld, kék színben bármely ablaktípushoz. Az hőelnyelő üveg edzett, és az ablak külső üvegtáblája. A belső üvegtáblát látják el az alacsony emissziós réteggel.

Obscure Glass – O

Katedrál ablaküveg – O

Az üvegtábla egyik felülete sima marad, a másikon rendszeres vagy rendszertelen minták vannak különbözõ motívumokkal. A katedrál üveg a külsõ, edzett üvegtábla, síma felületével kifelé, ami a tisztítást megkönnyíti. A belsõ üvegtáblát alacsony emissziós réteggel látják el.

Reflective Glass – H

Fényvisszaverő üveg – H

Visszaveri a napsugárzást. Kívülről úgy viselkedik, mint egy tükör. Rendelhető barna, grafit, zöld, kék színben és színtelen változatban. A fényvisszaverő üveg edzett, a külső üvegtábla; a belső pedig alacsony emissziós réteggel rendelkezik.

Energy Efficient Glazing

Szuper energiatakarékos hőszigetelő üvegezés

Kétkamrás üvegezés három edzett üvegtáblából, melynek rétegrendje: 4-10-4-10-4, mindkét kamra nemesgázzal töltve. Az alacsony emissziós réteg a külsõ üvegtáblák belsõ felületén van. Paramétereinek köszönhetõen kiváló energiatakarékos hõszigetelés érhetõ el: Uüveg=0,5W/m2K . A szuper energiatakarékos hõszigetelõ üvegezés nagymértékben csökkenti a hõveszteséget az ablakon át.

Sound Proof Glazing

Hangszigetelő üveg

Nagymértékben csökkenti a zaj beszűrődését a helyiségbe. A külső üvegtábla edzett üveg, a belső két üvegből áll, puha, hangelnyelő epoxi gyanta réteggel összeragasztva, és alacsony emissziós réteggel ellátva. Az üvegkamrát speciális gázok kevrékével töltik meg, ami tovább csökkenti a hang bejutását.. Kiváló hangszigetelési együtthatóval rendelkezik Rwüveg = 40dB. A hangszigetelő üvegezésű ablak két ütköző tömítéssel rendelkezik, és nincs tokszellőzővel ellátva.

Security Glazing, Class P4, 99% UV Protection

 

 


 

P4 kategóriájú betörésgátló üvegezés, mely 99% -ban megszűri az UV sugárzást

A betörésgátló üvegezés fokozottan ellenáll a törésnek és átütésnek. . A belső üvegtábla két, 4 mm vastagságú üvegből áll, amelyek között 1,52 mm vastag betörésgátló fólia található. A belső felülete alacsony emisszós réteget kap. A külső üvegtábla edzett üveg.

Termékjellemzők:

  • nagymértékben csökkenti a behatolás veszélyét az ablakon keresztül a tetőtérbe,
  • az üvegek közötti fólia csökkenti a baleset kockázatát, mert esetleges törés esetén az apró szemcséket a fólia egyben tartja,
  • véd z UV sugárzástól, 99 %-ban megszűri a nap sugarait 
  • nagyon jó hangszigetelési együtthatóval rendelkezik