Z-Wave roof windows

Z-Wave elektromosan vezérelt tetőablakok

A Z-Wave rendszer elemeként az Electro Z-Wave elektromosan vezérelt billenő ablak maximális komfortot nyújt a tetőtérben lakók számára.​

A Z-Wave rendszer elemeként az Electro Z-Wave elektromosan vezérelt billenő ablak maximális komfortot nyújt a tetőtérben lakók számára. Gyárilag elektromos vezérlőegységgel (központ, távnyitómotor, transzformátor) van ellátva, amely lehetővé teszi az ablak és kiegészítőinek távvezérlését távkapcsoló segítségével. Beépítése elsősorban nehezen hozzáférhető helyekre ajánlott, illetve különleges építészeti, belsőépítészeti megoldásokhoz is alkalmazható.

Kapható natúr (FTP-V Electro Z-Wave) vagy poliuretán lakkal háromszorosan fehérre festett (FTU-V Electro Z-Wave) kivitelben; utóbbi típus időszakosan magasabb páratartalmú helyiségekbe (pl. konyhába, fürdőszobába) ajánlott.

Z-Wave roof windows

Az ablak távnyitó motorja 24cm-es nyitást biztosít. Áramkimaradás esetén illetve beépítéskor vagy a külső üvegfelület tisztításához az ablak kézzel is nyitható a kilincs 90°-os elfordításával.

 

Z-Wave roof windows230V-os hálózathoz egyszerűen csatlakoztatható.

A beépített esőérzékelő esős időben automatikusan bezárja az ablakot.

Az ablak vezérlőegysége (távnyitó, transzformátor) esztétikus alumínium-fedél alatt található.

 

Z-Wave roof windows

Az ablaktokon 12V egyenáramú kivezetés található, lehetővé téve az elektromos kiegészítők csatlakoztatását, pl. ARF Z-Wave, ARP Z-Wave rokók vagy AJP Z-Wave reluxa, ARZ Z-Wave külső redőny.

Az ablak és csatlakoztatott kiegészítői egyazon távirányítóról vezérelhetők.

 

Az elektromos vezérlőegységen kívül az ablak szerkezete megegyezik az FTP-V típuséval:

  • V40P automata tokszellőző,
  • U3 hőszigetelő üvegezés,
  • topSafe rendszer - megnövelt védelem betöréssel szemben,
  • beépítési tartomány: 15-90°.