Értékesítési hálózat és ingyenes házhozszállítás

A jelenlegi súlyos helyzetben szeretnénk a saját eszközeinkkel is tenni azért, hogy lecsökkentsük a vásárlók és kereskedők közötti kontaktusok számát. Ennek érdekében a FAKRO termékeit, a kereskedőknél leadott, jóváhagyott megrendelést követően, igény esetén a vásárló által megadott címre szállítjuk ki, mennyiségi korlátozás nélkül, ingyenesen.

Az ingyenes kiszállítás részleteivel kapcsolatban érdeklődjön a kiválasztott kereskedőnknél.

Termékeink elérhetők az alábbi keresőben megtalálható építőanyag kereskedésekben, illetve az oldal alján feltüntetett webshopokban.

Online értékesítés

Jelenleg a termékeink megvásárlásának a kialakult helyzet miatt a közösségi távolságtartás és az otthon maradás jegyében a legbiztonságosabb módja az otthonról történő, online vásárlás. Az alábbiakban összegyűjtöttünk olyan kereskedői webáruházakat, ahol a teljes vásárlási folyamat megvalósítható. Az ingyenes címre történő szállítást természetesen online vásárlás esetén is biztosítjuk igény esetén.

A termékek kiválasztása ebben az esetben is történhet a fent említett módon, a kiválasztott terméket az alábbi webáruházakban rendelheti meg online:

Epitoanyag.hu

Epitoanyag-online.hu

Euroof.hu

Tetoablakpiac.hu

Tetocentrum.hu

Tetoteriablak24.hu

 

FAKRO Magyarország Kft.

FAKRO Magyarország Kft.
1116 Budapest
Építész utca 8-12.
telefon: +36 1 365-1432
fax: +36 1 365-1433
e-mail: fakro@fakro.hu

Fontos információ, hogy a FAKRO Magyarország Kft., mint a FAKRO csoport magyarországi leányvállalata nem szolgál ki végfelhasználókat, csak kereskedőket, de termékekkel és fogalmazással kapcsolatos információkkal természetesen minden érdeklődő számára állunk rendelkezésre!