Esettanulmányok - FAKRO

Share

Itt még több inspirációt találhat:

 

Archello_inspiracje

 

Esettanulmányok

FAKRO termékekkel megvalósult építészeti projektek a nagyvilágból.

Új penthouse Bécs történelmi belvárosában
2019-10-10

BÉCS | AUSZTRIA

Az N°10 elnevezésű luxusingatlan új fordulatot hozott Bécs történelmi városrészébe. Az egyedi, elektromos tetőtéri ablakokkal ellátott, fényben fürdő tetőtéri lakások jelentik a kiemelkedő épület fénypontját.

több

Egy ház, ami összehozza az embereket
2022-03-15

GLIWICE | LENGYELORSZÁG

A gilwicei Helyi Integrációs és Társadalmi Központ új épületét a helyi közösség számára tervezték. Az épület feladata, hogy a gyermekektől az idősekig minden generációt kiszolgáljon, és mindenekelőtt segítse a társadalomból kirekesztett embereket szociális és akár szakmai készségek elsajátításában.

több

Stílusos apartmanok a Szelek városában
2020-06-29

CHICAGO | USA

Chicago olyan modern lakásokkal büszkélkedhet, amelyek kényelmes használatot biztosítanak és igényes belső kialakításukkal tűnnek ki. A fotovoltaikus panelekkel teli lapostetőre való kényelmes kijutást a FAKRO szenzációs és innovatív DRF tetőkijárati felülvilágító ablakai biztosítják.

több

Kényelem a gesztenyefák alatt
2021-10-15

KATOWICE | POLSKA

A "Gesztenyefák Alatt" nevű lakópark egy erdővel körülvett, vonzó helyen épült. A projekt a katowicei KTBS Szociális Lakásszövetkezet beruházásában, a „Bérlakások tulajdonjog lehetőségével” program keretein belül készült. A projekt során 24 lakóépületet építettek, a Giszowiec kerület történelmi épületeinek mintájára.

több

Egy kényelmes hálószoba a napsütötte tetőtérben
2022-05-31

BREDA | HOLLANDIA

Ennek a holland háznak a tetőtere teljes átalakításon ment keresztül, stílusos hálószoba lett belőle. Ott, ahol régen még egy sötét padlás volt, - egyetlen kis tetőablakkal – most egy bájos, természetes fényben bővelkedő hálószoba foglal helyet. Négy FAKRO tetőtéri ablak keltette új életre a tetőteret.

több

Egy hotel, gyönyörű tetőtéri apartmanokkal
2022-04-15

BERG EN DAL | HOLLANDIA

A Heulvelrijk szálloda Berg en Dal lejtőin fekszik, közel a német határhoz. Ez a csendes kis falu, melyet festői táj vesz körül, ideális hely a pihenésre, míg számtalan lehetőséget kínál a túrázás és biciklizés szerelmeseinek.

több

Fény, ami a jövőt építi
2022-03-11

TREVISO | OLASZORSZÁG

Alig pár kilométerre a Velencei-lagúnától található a H-Farm kampusza. Európa egyik legfontosabb innovációs központja a 40 hektáros del Silo Parkban épült, a fenntartható fejlődés elveit követve, a központ minden lakója számára kényelmet és jólétet biztosítva.
több

Olasz hotel kilátással az égre
2021-10-15

TRIESZT | OLASZORSZÁG 

A megújult épületben nemrég megnyílt DoubleTree Hotel by Hilton luxushotel Triesztben található, a Piazza della Repubblica téren. A XX. század elején készült épület - ami valaha az Adriai Közgyűlésnek adott otthont - széleskörű, kétéves felújításon esett át.

több

Egy építészstúdió tele napfénnyel
2021-10-07

POZNAŃ | POLAND

A Jeżyce-i városrész tele van hangulatos kocsmákkal és remek konyhát vivő éttermekkel. Ezek a helyek barátságos belsőépítészetükkel hívogatják a látogatókat. És ahogy kiderült, Jeżyce a PL.architekci építészirodájával további gyöngyszemeket is tartogat.

több

Egy harmonikus projekt
2021-04-12

MŁYNISKO | LENGYELORSZÁG

A Młynisko nevű kisfaluban letisztult és időtálló megjelenésű házat tervezett magának egy építész.A nagy terek kényelmesek és természetes fénnyel bőségesen ellátottak. Kívülről az épület egyszerű vonalvezetésű és esztétikus, míg környezetét a megnyugtató természetes növényzet uralja. A modern nyílászárók alkalmazása lehetőséget teremtett arra, hogy közel ideális életteret lehessen létrehozni.

több

Kielce UFO formájú buszpályaudvara, FAKRO fénycsatornákkal
2021-04-02

KIELCE | LENGYELORSZÁG

Egyedülálló alakjának köszönhetően a Kielce-i buszpályaudvar már a kezdetektől a város büszkesége volt. Több évtizedes, viharos története azonban végül teljes kört írt le. Az épület hosszú utat tett meg: a város szimbólumától a teljes tönkremenetelen át a lehető legjobb formájáig. A FAKRO is hozzájárult a felemelkedéséhez. De kezdjük az elején...

több

Design, ami összeköti az embereket
2020-11-13

LUSOWO | POLAND

Lusowoban, Poznań közelében épült egy - a tulajdonos igényeihez igazodó ház, mely érdekesen illeszkedik a környezetébe. Ez a fényes és hívogató belső tér számos különféle megoldással épült. A projektet elismerte a tekintélyes SAPR Award 2019 az egycsaládos ház kategóriában..

több

Régi katonai laktanya átformálása luxusotthonokká
2020-10-05

EDE | HOLLANDIA

2019 végén a holland Ede városában egy katonai laktanyát alakítottak át, a felső szintet loft-oknak, a földszintet óvodának. A renováció egyik fontos alapeleme volt, hogy az épület külseje ne változzon meg.

több

Villa hatalmas melléképülettel
2020-07-28

PERSINGEN | HOLLANDIA

Hollandia legkisebb falvában, Persingenben egy régi farmot alakítottak álomvillává. Vessünk egy pillantást erre az épületre, mely egy hatalmas melléképülettel rendelkezik. A tágas villa karakterét a FAKRO napfényes megoldásai és az exkluzív FAKRO INNOVIEW homlokzati ablakai és ajtói adják. 

több

Non standard roof windows in the chic & timeless villa
2019-03-15

BLARICUM I NETHERLANDS

Two penthouses of the modern villa placed in Blaricum have been flooded with natural light. Thanks to large glazing units the inhabitants can enjoy the view of the picturesque Blaricum, municipality and village in the province of North Holland.

több