Esettanulmányok - FAKRO

Share

Itt még több inspirációt találhat:

 

Archello_inspiracje

 

Esettanulmányok

FAKRO termékekkel megvalósult építészeti projektek a nagyvilágból.

Fény, ami a jövőt építi
2022-03-11

TREVISO | OLASZORSZÁG

Alig pár kilométerre a Velencei-lagúnától található a H-Farm kampusza. Európa egyik legfontosabb innovációs központja a 40 hektáros del Silo Parkban épült, a fenntartható fejlődés elveit követve, a központ minden lakója számára kényelmet és jólétet biztosítva.
több

Egy hotel, gyönyörű tetőtéri apartmanokkal
2022-04-15

BERG EN DAL | HOLLANDIA

A Heulvelrijk szálloda Berg en Dal lejtőin fekszik, közel a német határhoz. Ez a csendes kis falu, melyet festői táj vesz körül, ideális hely a pihenésre, míg számtalan lehetőséget kínál a túrázás és biciklizés szerelmeseinek.

több

Villa hatalmas melléképülettel
2020-07-28

PERSINGEN | HOLLANDIA

Hollandia legkisebb falvában, Persingenben egy régi farmot alakítottak álomvillává. Vessünk egy pillantást erre az épületre, mely egy hatalmas melléképülettel rendelkezik. A tágas villa karakterét a FAKRO napfényes megoldásai és az exkluzív FAKRO INNOVIEW homlokzati ablakai és ajtói adják. 

több

Kielce UFO formájú buszpályaudvara, FAKRO fénycsatornákkal
2021-04-02

KIELCE | LENGYELORSZÁG

Egyedülálló alakjának köszönhetően a Kielce-i buszpályaudvar már a kezdetektől a város büszkesége volt. Több évtizedes, viharos története azonban végül teljes kört írt le. Az épület hosszú utat tett meg: a város szimbólumától a teljes tönkremenetelen át a lehető legjobb formájáig. A FAKRO is hozzájárult a felemelkedéséhez. De kezdjük az elején...

több

Design, ami összeköti az embereket
2020-11-13

LUSOWO | POLAND

Lusowoban, Poznań közelében épült egy - a tulajdonos igényeihez igazodó ház, mely érdekesen illeszkedik a környezetébe. Ez a fényes és hívogató belső tér számos különféle megoldással épült. A projektet elismerte a tekintélyes SAPR Award 2019 az egycsaládos ház kategóriában..

több

Régi katonai laktanya átformálása luxusotthonokká
2020-10-05

EDE | HOLLANDIA

2019 végén a holland Ede városában egy katonai laktanyát alakítottak át, a felső szintet loft-oknak, a földszintet óvodának. A renováció egyik fontos alapeleme volt, hogy az épület külseje ne változzon meg.

több

Egy harmonikus projekt
2021-04-12

MŁYNISKO | LENGYELORSZÁG

A Młynisko nevű kisfaluban letisztult és időtálló megjelenésű házat tervezett magának egy építész.A nagy terek kényelmesek és természetes fénnyel bőségesen ellátottak. Kívülről az épület egyszerű vonalvezetésű és esztétikus, míg környezetét a megnyugtató természetes növényzet uralja. A modern nyílászárók alkalmazása lehetőséget teremtett arra, hogy közel ideális életteret lehessen létrehozni.

több

Olasz hotel kilátással az égre
2021-10-15

TRIESZT | OLASZORSZÁG 

A megújult épületben nemrég megnyílt DoubleTree Hotel by Hilton luxushotel Triesztben található, a Piazza della Repubblica téren. A XX. század elején készült épület - ami valaha az Adriai Közgyűlésnek adott otthont - széleskörű, kétéves felújításon esett át.

több

Egy építészstúdió tele napfénnyel
2021-10-07

POZNAŃ | POLAND

A Jeżyce-i városrész tele van hangulatos kocsmákkal és remek konyhát vivő éttermekkel. Ezek a helyek barátságos belsőépítészetükkel hívogatják a látogatókat. És ahogy kiderült, Jeżyce a PL.architekci építészirodájával további gyöngyszemeket is tartogat.

több