Share

Egy holland szálloda, gyönyörű apartmanokkal a tetőtérben

A Heulvelrijk szálloda Berg en Dal lejtőin fekszik Hollandiában, közel a német határhoz. Ez a csendes kis falu, melyet festői táj vesz körül, ideális hely a pihenésre, míg számtalan lehetőséget kínál a túrázás és biciklizés szerelmeseinek.

Minden egy helyen

A szálloda elhelyezkedése tökéletes. Dombok, erdők, történelem és kultúra, gyakorlatilag egy helyen. Berg en Dal Nijmegennel, Hollandia legrégebbi városával határos, sőt mi több, a borairól elhíresült Groesbeek bájos városa is sétatávolságra van. A természet élvezete mellett a történelmi és nyüzsgő városközpontba vagy a jól ismert borozóiba is ellátogathat.

Világos, meleg, kényelmes...

A szálloda három szinten kínál szobákat, de ezek közül a tetőtérben lévők a leggyönyörűbbek. A négy nagy apartman lakás rendkívül energiatakarékos FAKRO FTT/U U6 tetőablakokkal lett felszerelve, ezek adják a természetes fényt a belső tér számára. Az ablakok három réteg fehér poliuretán lakkal vannak bevonva, a tökéletesen sima, ellenálló felület érdekében. Így a szállodai mosdókban is tökéletesek funkcionálnak. A fogantyú az ablakszárny alján helyezkedik el, ami könnyű és kényelmes használatot eredményez. Az ablakok bőséges természetes fényt biztosítanak, miközben megőrzik energiatakarékosságukat. A háromrétegű üvegezés és az innovatív design a kiváló szigetelési teljesítmény mellett jelentős hőenergia-megtakarításhoz járul hozzá a hűvösebb évszakokban.

Komfortos szálláshely

Az apartmanok számára mesés kilátást és természetes napfényt biztosítanak a beépített tetőablakok. A Herringbone fa parketta és a fa gerendák minden szobának eredeti és természetes megjelenést kölcsönöznek. A békés és zavartalan alvást az ablakokra szerelt ARF sötétítő rolók biztosítják. A sötétítők elegáns és dekoratív anyagból készültek, melyek nem eresztik át a fényt, az oldalsó vezetősínek segítségével pedig bármilyen helyzetben megállíthatók, biztosítva a szoba megfelelő árnyékolását még napközben is.

Befektető: Heuvelrijk

Felhasznált FAKRO termékek: FTT/U U6 tetőablakok, ARF sötétítő rolók

 

 TERMÉKINFORMÁCIÓ