Share

Villa hatalmas melléképülettel

Hollandia legkisebb falvában, Persingenben egy régi farmot alakítottak álomvillává. Vessünk egy pillantást erre az épületre, mely hatalmas melléképülettel rendelkezik. A tágas villa karakterét a FAKRO napfényes megoldásai és az exkluzív FAKRO INNOVIEW homlokzati ablakai és ajtai tökéletes kombinációja adja. 


A nagyfelületű üvegezés a természetes fény oázisát teremti meg ebben a csodálatos villában. A tetőre, melyen át a fény megtölti a hálószoba mindkét oldalát, FAKRO megemelt forgástengelyű tetőtéri ablakait helyeztünk el, alsó, nem nyitható bevilágító ablakokkal sorolva (FDY-V/U U3, Duet proSky). Ezen túl fagerendák kerültek a térbe, hogy a házban némi extra melegséget és hangulatot teremtsenek.

Villa hatalmas melléképülettel

 

Villa hatalmas melléképülettel

Az ház frontján az INNOVIEW nagyméretű homlokzati ablakai nyújtanak gyönyörű kilátást a kertre és környezetre.
A tetőablakok AFP redőnnyel felszereltek annak érdekében, hogy megfelelő védelmet biztosítsanak a napfény ellen. Az INNOVIEW homlokzati ablakok egyedi és kiváló termékként az alumínium profilok és a minőségi fa tökéletes kombinációjaként olvadnak bele a környezetbe.


A melléképület földszintjén egy nagy méretű garázst, valamint egy irodát és egy extra konyhát találunk. Az iroda lenyűgöző kilátást nyújt az úszómedencés kertre és főépületre. A medencében való megmártózás után a melléképület nyújt teret a pihenésnek. Az emeleten nagyméretű tetőtér található, edzőteremmel és további tárolási lehetőségekkel. Az épület klasszikus stílusának megőrzése érdekében két konzervatív FAKRO tetőablakra (FTP-V/C) esett a választás.

 

 TERMÉKINFORMÁCIÓ