Share

Fény, ami a jövőt építi

Alig pár kilométerre a Velencei-lagúnától található a H-Farm kampusza. Európa egyik legfontosabb innovációs központja a 40 hektáros del Silo Parkban épült, a fenntartható fejlődés elveit követve, a központ minden lakója számára kényelmet és jólétet biztosítva.

Tökéletes ökoszisztéma

A H-Farm üzleti modellje három fő pillérre bontható. Az első a befektetés, hiszen a farm célja az, hogy évente legalább 20 start-up-ba fektessenek be. A második, tanácsadási szolgáltatások nyújtása modern technológiák terén, hagyományos cégek számára. Többek között a Diesel és a Porsche is profitál a H-Farmból. A harmadik pillér az oktatás, melynek célja az innovátorok új generációjának kinevelése. Diákok a világ minden részéről tanulhatnak itt, minden szinten – általános iskolai szinttől a mesterdiplomáig. A farmon tanítják a fiatalokat és dolgozzák ki az új üzleti modelleket, melyek kihasználják a legújabb technológiákat és a digitalizációt. A H-Farm egy közösségi tér a szakmabelieknek, a vállalkozóknak és a hallgatóknak, akik együtt élnek és dolgoznak itt. Ez ösztönzi az eszmecserét egymás között és fejlesztési lehetőségeket teremt.

A legjobb fény a jövő építéséhez

A H-Farm kampusza számos létesítményből áll, mint például iskolaépületek, sportközpont és a könyvtár, melyek formája egy természetes zöld dombot imitál, ami tökéletesen illeszkedik a tájba. Az oktatási- és sportterek a H-Farom bővelkednek a természetes fényben. Ez pedig mind a kívételes FAKRO felülvilágító ablakoknak köszönhető, amiből több, mint 170 talált itt gazdára. A napfény gyakorlatilag mindehol behatol a belső térbe és minden nap kellemes és hatékony használatot tesz lehetővé, még az őszi és téli szezonban is. Ráadásul az ablakok automatikus vezérléssel történő felszerelése az év bármely szakaszában optimális fénykezelést biztosít.

Kupolás felülvilágító ablakok

A FAKRO C típusú kupolás felülvilágító ablakai kiválónak választásnak bizonyultak a H-Farmon. A Z-Wave rendszerben mind a nem nyitható, mind az elektromos működtetésű modelleket telepítették. Ezek többkamrás PVC-profilú ablakok, amelyek egyesítik a magas mechanikai paramétereket, a hangszigetelést és a szigetelési teljesítményt. Biztonságos, betörésgátló kettős üvegezéssel vannak felszerelve, a belső üvegréteg laminált. Az ablakok tetején polikarbonát kupola található, amely ütés- és időjárásálló.

 

 TERMÉKINFORMÁCIÓ