Zastosowanie okien dachowych

Tetőtéri ablakok alkalmazása

Szabványos projektek

A modern építészetben a tetősíkba szerelt ablakok elfogadott és népszerű megoldást jelentenek. A tetőtéri ablakok bőséges természetes fényt biztosítanak az enteriőrben, lehetővé teszik a kilátást és szellőzést. A megrendelői igényk függvényében akár a tetőtér minden egyes helyiségébe tehetünk tetőablakot. A sokoldalúságuknak és az egyszerű beépítésnek köszöhetően széles körben használják a tetőtéri ablakokat az építőiparban.

Typowe realizacje Typowe realizacje
 

Egyedi megoldások

Sok befektető és építész eredeti és egyedi stílust keres. Az ő vízióikban tovább mennek a szabványos megoldásoknál. A tetőtéri ablakok tökéletesen illeszkedhetnek az ő egyedi elvárásaikhoz, egyre univerzálisabban használva a különböző építészeti stílusokban. A tetőablakok a legszokatlanabb és gyönyörűbb építészeti elképzelések részeivé váltak. Nemcsak tetőterekben, hanem földszinten, vagy meghökkentő átvilágító projekteken jelennek meg

Niestandardowe rozwiązania Niestandardowe rozwiązania


Az építész felméri és átalakítja a korábbi generációk régi épületeit, elegáns és praktikus életteret hozva létre. A tetőtéri ablakok további értéket adnak az élettérnek, vagy a munkakörnyezetnek, és szerves részévé válhatnak a régi épületek funkcióinak és design-jának.

Architektura Architektura