Innováció a kutatás-fejlesztési központban  - FAKRO

Innováció

InnovációA kreativitás változtatja meg a világot.

Az innováció jelenti a FAKRO kutás-fejlesztési részlegének a felét. Modern K+F központunkban, mindig az egyedülálló termékeket és innovatív megoldásokat hozunk létre. Iparági vezető fejlesztésink közé tartozik a topSafe rendszer, vagy a billenő-felnyíló mechanizmust jelentő preSelect® ablak és a proSky® megemelt forgástengelyú tetőablak. Az innováció mára kulcsfontosságű hatjóereje a cégnek, aminek eredménye a száznál is több szabadalom.

 

 

 

Az új generációs preSelect  tetőablakok kétféle nyitási mechanizmust tesznek lehetővé. Felnyíló és középen billenő tetőablakként is használhatók, mindkét nyitási módban teljesen stabilan és biztonságosan. A nyitási mód megváltoztatásához egy preSelect kapcsolót helyeztünk el a keret oldalában. Ez működteti az egyedülálló vasalatokat, biztosítv azt, hogy a két mód teljesen elváljon egymástól.

Okna uchylno-obrotowe preSelect

 

Az FGH-V tetőerkély ablak ablakszárnyai erkéllyé válnak, ha kinyitjuk őket. A felső ablakszárny felnyílik, míg az alsó ablakszárny előrefelé nyílik függőleges fix állásba, kialakítva az erkély korlátját. Az oldalsó korlát az alsó ablakszárny szerves, az ablakszárny becsukásával elrejti az ablak, egyáltalán nem észrevehető módon. Ennek eredményeképp nincs a tetősíkból kiálló elem, nem gyűűjti semmi a szennyeződéseket, leveleket és nem rontják a tető esztétikáját.

Okno dachowe Galeria

 

Amikor a biztonsági tetőablakunkat terveztük, akkor betörés elleni védelmet egy új szintre elemtük. A topSafe rendszerünkben a tetőablakok védve vannak az üveg kiemelésétől és P2A osztályú betörés-ellenes belső üvegezéssel szereltek. A mi biztonsági ablakunkhoz nincs szükség utólagos zárakra, és így esztétikusabbak és hatékonyabban működnek.

 

Bezpieczne okna Secure

 

A FAKRO Elektromos hővédő rolója kivételesen könnyű használatot ad. Távirányítóval kezelhető, ott állítható meg az árnyékoló, ahol csak szeretnénk. A napelemes változat teljesen automatikus, meghatározható fényerőnél automatikusa lehúzza a rolót.

 

Markiza elektryczna

 

  Megoldások, amelyek csak nálunk vannak