Okna dachowe, które wyprzedzają przyszłość

Tetőablakaink: innovatív, minőségi termékek 1991 óta

A FAKRO már több, mint negyedszázada bizonyítja elkötelezettségét a minőségi termékekért és a gyártási folyamat megújításáért.

Az innováció segítségével folytattuk termékeink tervezését, amelyek mostanra iparábi szabvánnyá váltak, és név szerint ismerik ezeket a termékeket az emberek. Valójában mi következetesen a jövőt hozzuk el a mába. Amikor új tetőablakot tervezünk, minden elképzelhető tényezőt figyelembe veszünk, ami befolyásolhatja a fogyasztót. A FAKRO tetőablakai tervezésekor nem csak a komfortra figyelünk, de a termék kinézetére, stílusára és a funkcionális hatákonyságra is.

 

Tetőablakaink: innovatív, minőségi termékek 1991 ótaSystem topSafe

Tetőablakaink: innovatív, minőségi termékek 1991 óta

A FAKRO termékek minőségébe vetett biztalmunka mi sem mutatja jobban, mint a hosszú távú garancia, amit vállalunk.

Tetőablakaink: innovatív, minőségi termékek 1991 óta

 

Tetőablakaink: innovatív, minőségi termékek 1991 óta

Tetőablakaink: innovatív, minőségi termékek 1991 ótaA FAKRO-nál  olyan, nagyobb bevilágító feületeket tervezünk ablakainkra, amelyek több természetes fényt engednek be a helyiségekbe. Amellett, hogy javítjuk a tetőterek komfortját, innovatív automata szellőztető rendszert fejlesztettünk, annak érdekében, hogy hőveszteség nélkül tudjunk optimális mennyiségű friss levegőt biztosítani ablakaink segítségéve. Úttörő topSafe® rendszerünk jelentősen megnövelte az átlagos betöréssel szembeni védelmet, miközben a fenntartható környezetvédő technológia lehetővé tette számunkra, hogy megalkossuk a világ legjobban hőszigetelő ablakát, az FFT U8 Thermo ablakot.

Ez az ablak egyesíti magában a kivételesen alacsony U értéket, a környezetbarát szigetelést és a légmentes burkolókeretet. 

 

 Bőséges természetes fény