Co nas wyróżnia

Mi teszi a FAKRO tetőtéri ablakokat jobbá?

A FAKRO tetőtéri ablakokat úgy terveztük meg, hogy otthonosabbá tegyék a tetőtérben élők életterét. A bőséges mennyiségű természetes fény és a friss levegő pozitív hatással vannak az ember egészségére és közérzetére. A megfelelő energetikai egyensúly alacsony fűtési költséget eredményez, termékeink számos biztonsági megoldása pedig nyugalmat és magas életminőséget biztosít a tetőtérben lakók számára.

 

Energooszczędna konstrukcja      

Az energiatakarékosság legmagasabb szintje. 

A FAKRO ablakok tervezésekor az egyik legalapvetőbb szempont az energiatakarékosság. Az EHV-AT Thermo hőszigetelő burkolókerettel kapható FTT U8 Thermo ablak Uablak=0,58W/m2K hőszigetelő értékével a piac egyik legjobban hőszigetelő tetőablaka (az egyszeres üvegezésű ablakok között). A speciálisan kialakított szerkezetének köszönhetően az ablak képes a helyiségben tartani a hőenergiát.

Duża ilość naturalnego światła

Bőséges mennyiségű természetes fény

A FAKRO tetőablakok biztosítják a megfelelő megvilágítást a tetőtérben. A tok- és szárnyszerkezet megfelelően kialakított profilja valamint a tokszerkezet felső részében elrejtett szellőző növeli a bevilágítófelületet, ami bőséges mennyiségű fény beáramlását teszi lehetővé.

Wzmocniona konstrukcja okna – system topSafe

TopSafe rendszerű szerkezeti megerősítések

A tetőtéri ablakoknak alapvető funkcióikon, a szellőzésen és bevilágításon túl biztonságot kell nyújtaniuk, valamint meggátolniuk az épületbe való könnyű behatolást. A szabadalmaztatott topSafe rendszerű szerkezeti megerősítések jelentősen növelik a tetőtéri ablakok betöréssel és egyéb külső mechanikai hatásokkal szembeni ellenállását.

 

Automatyczny nawiewnik V40P

V40P automata tokszellőző

A FAKRO ablakok nagyfokú funkcionalitása a V40P automata tokszellőzőnek is köszönhető, amely optimális mennyiségben adagolja a friss levegőt. A FAKRO ablakok automata szellőztetése egészséges mikroklímát és energia megtakarítást eredményez. A tokszellőző még nyitott állapotában is kiváló vízzárással rendelkezik, továbbá véd a por és rovarok bejutása ellen is.

 

Ablakok páradús helyiségekbe
A magas páratartalmú helyiségekbe (konyha, fürdőszoba) kapható ablakaink felületkezelése a nedvességnek fokozottan ellenálló fehér színű poliuretán lakkal történik. A három rétegben felvitt lakk tartós és sima felületet képez.

 

 

Biztosak vagyunk a MINŐSÉGBEN, ezért adunk hosszútávú garanciát.

Mi teszi a FAKRO tetőtéri ablakokat jobbá?