Rozwiązania FAKRO

Megoldások, amelyeket nem kap meg mástól

Najwyższa jakość produktów FAKROA FAKRO a termékei esztétikus megjelenésén túl nagy hangsúlyt fektet a temékei tartósságára. A FAKRO tetőablakokat úgy alakították ki, hogy a legmostohább körülmények között is megállják a helyüket. Erre más nem gondol, vagy csak nagyon lassan ér el erre a szintre.

 

 

 

 

A szabadolom egyik része a rendszer egyedi kinézetét adja, egy zár, amely nem megvédi a FAKRO tetőablakok üvegezését a kiemeléstől. Más gyártók ajánalank ugyan laminált üveget, de az profilok rögzítésének elmozdításával kiemelhetők

FAKRO MÁS GYÁRTÓK
Okna FAKRO Inne oknaInne okna

 

A sarkok védelme egy napokban beadott szabadalom része, amely segítségével a FAKRO tetőablakai a legextrémebb időjárás mellett is kiválóan teljesítenek. Más gyártók többnyire fehér ablakai nagyobb megterhelés esetén a sarkoknál elrepednek.

Estetyka okien FAKRO

 

Az ablakszárny vezető rendszer biztosítja az optimális kapcsolatot a szigetelések és a profilok között, miközben az ablak könnyen be- és kiszerelhető marad, akár az ablakszárny kivétele nélkül is. A PROFI minősíti osztályú ablakok egy kiegészítő üveg-szigeteléssel is rendelkeznek, ami légtömör kialakítást biztosítják extrém időjárási körülmények között. A szigetelés a megerősített akusztikai védelmet is biztosít.

 

Ciepła ramka dystansowa TGI

 

Az ablak üvegfelületei közé elhelyezett meleg TGI műanyagból készített távtartók csökkentik a hőhíd kialakulásának lehetőségét és csökkentik a páralecsapódás eselyét is az ablaktáblán vagy a fakereten, nagymértékben növelve a faanyag élettartamát.

 

 

 

Próżniowa impregnacja drewna

A fenyőfa vákuum-impregnálása sokszor  hatásosabb, mint a lakkba merítés. A FAKRO tetőablakai vákuum-impregnáltak, majd a külső rétegben tartós lakk bevonattal látjuk el őket a tartósság és szép megjelenés érdekében.

 

 

 

  Ökológia