ARF/D belső fényzáró roló felülvilágító ablakokhoz -FAKRO

ARF/D, ARF/D Z-Wave, ARF/D Solar, ARF/D WiFi fényzáró roló

Napfény szabályozás - ARF/D, ARF/D Z-Wave, ARF/D Solar, ARF/D WiFi

A kiegészítők lehetővé teszik a belső helyiségekbe bejutó fény mennyiségét és intenzitását. Ennek eredményeként árnyékot, vagy teljes sötétséget érhetünk el egy napsütéses napon is. Az intenzív napfény korlátozottan jut be a szobába, és Ön kellemes félhomályban lehet. A hővédő rolók megvédik a szemet a fényvisszaverődés káros hatásaitál, és komfortosabbá teszik a számítógép monitora előtt töltött időt.

 

Belső dekoráció - ARF/D, ARF/D Z-Wave, ARF/D Solar, ARF/D Wifi

Bármilyen, lapostető alatti szoba dekorálható a belős árnyékolókkal. A széles típus- és színválaszték közül választva bármilyen belső térhez illeszkedhet ez a kiegészítő, segítve a belső tér atmoszféráját.

 

Védelem UV sugárzás ellen - ARF/D, ARF/D Z-Wave, ARF/D Solar, ARF/D WiFi

A külső és belső árnyékolók csökkentik az UV sugárzás bejutását a helyiségekbe, ezáltal nagymértékben hozzájárulnak a textilek és bútorok kifakulásának és megsárgásodának védelméhez.

A belső fényzáró roló véd az erős napfénytől és javítja a belső tér formatervét. Ennek eredményeként kellemes sötétséget érhet el a hálószobában, ha pihenni szeretne. A fényzáró roló rolósínjei lehetővé teszik, hogy bármilyen pozícióban megállítsa a rolót, így fokozatosan csökkentheti a beáramló fény mennyiségét, egészen a teljes sötétségig.

Működtetés


A fényzáró rolók C, F, és G típusú felülvilágító ablakokhoz készültek 

  • ARF/D – manuálisan működtethető ZSD távnyitó rúd segítségével.
  • ARF/D Z-Wave – Z-Wave rendszerben működtethető. Elektromos hálózatra csatlakoztatva működtethető, távirányítóval vagy fali kapcsolóva. Az ARF/D Z-wave fényzáró roló beépítéskor a DM_ és DX_ felülvilágító ablakok esetén tápegységet és távirányítót kell vásárolni, amelyeket külön kell megvásárolni.
  • ARF/D Solar - távvezérléssel, vagy fali kapcsolóval, amelyeket külön kell megvásárolni.

Terméktulajdonságok

  • A bejövő fény fokozatosan csökkenthető a teljes sötétségig
  • Elegáns vezetősín
  • Bármilyen pozícióban rögzíthető
  • Véd a napfény hőhatása ellen
  • Csökkenti a téli hőveszteséget
  • Ellenáll a nedvességnek


 

ARF fényzáró rolók színválasztéka

 

I. színcsoport

ARF fényzáró rolók színválasztéka ARF fényzáró rolók színválasztéka ARF fényzáró rolók színválasztéka ARF fényzáró rolók színválasztéka ARF fényzáró rolók színválasztéka 

II. színcsoport

ARF/D belső fényzáró roló felülvilágító ablakokhoz -FAKRO ARF/D belső fényzáró roló felülvilágító ablakokhoz -FAKRO ARF/D belső fényzáró roló felülvilágító ablakokhoz -FAKRO ARF/D belső fényzáró roló felülvilágító ablakokhoz -FAKRO    ARF/D belső fényzáró roló felülvilágító ablakokhoz -FAKRO ARF/D belső fényzáró roló felülvilágító ablakokhoz -FAKRO ARF/D belső fényzáró roló felülvilágító ablakokhoz -FAKRO ARF/D belső fényzáró roló felülvilágító ablakokhoz -FAKRO ARF/D belső fényzáró roló felülvilágító ablakokhoz -FAKRO ARF/D belső fényzáró roló felülvilágító ablakokhoz -FAKRO ARF/D belső fényzáró roló felülvilágító ablakokhoz -FAKRO

 

Útmutatók és katalógusok

 Beépítési útmutatók:

 Használati útmutatók:

 ​FiBeépítési kisfilmek

 ​További termékinformáció: