Construma 2019.

Április 3. és 7. között ismét megnyitja kapuit a Hungexpo területén tartott Construma kiállítás. Idén az egyetlen saját standdal rendelkező tetőablak gyártóként várja a FAKRO a kedves érdeklődőket a kiállítás központi, A pavilonjában, a 110/i standon.

Megtekinthető, kipróbálható széles termékválaszték, új termékek

A több, mint 100 négyzetméteres standon ismét kipróbálhatják a közönségkedvenc FGH-V tetőerkély ablakot, mentekinthetik a hatalmas méretű, 134x160 cm-es felnyíló-billenő FPP-V tetőablakot, amit idén szarufa feletti szigeteléshez fejlesztett, szélzáró beépítő kerettel mutatunk be. A standon kipróbálhatók a manuális és elektromos vagy napelemmel működtethető külső hővédő rolók, redőnyök és sokféle mintázattal és anyaggal rendelhető belső árnyékolók. 

Az ország egyik legszélesebb padláslépcső kínálatából is bemutatunk néhány elemet, fa illetve fém létraszárral, és a szűk helyekre javasolt, mérnöki szempontból izgalmas ollós szerkezetű LST padláslépcsőnket is.

A lapostetős házak trendje egyre jobban terjed hazánkban, a FAKRO pedig a lapostetők alatti helyiségek számára is bőséges mennyiségű fényt felülvilágító ablakaival. A standon kipróbálható a DEZ nyitható felülvilágító ablak, illetve a Red Dot Design Award és Iconic Award győztes DXW járható felülvilágító ablak, amely a lapostetőn kialakított teraszok esztétikus és fontos funkciót biztosító kiegészítője lehet.

A stand elmaradhatatlan része a fentiek mellett az ablaktalan helyiségek megmentője, az 55 cm átmérőjű merevfalú SRL fénycsatorna is.

Construma 2019.

 

Kedvezményes belépőjegy

A kiállításra kedvezményes belépőjegyet igényelhet a következő link segítségével:

 http://eregistrator.hu/ereg/link.php?lid=L087158618ED

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy visszaigazoló e-mailt, csatolmányban pedig egy pdf dokumentumot, amely egy visszaigazolás arról, hogy jogosult kedvezményes jegy vásárlására. Ezt kinyomtatva magával kell hoznia és annak a pénztárban történő bemutatásával vásárolhatja meg a kedvezményes (1500 Ft) belépőjegyet. Amennyiben a regisztrációt követően rögtön meg is vásárolja online a kedvezményes jegyet, akkor már csak a kinyomtatott jegyet kell magával hoznia, amivel sorban állás nélkül beléphet a fogadócsarnokoban az Előregisztráltak feliratú kapuknál.

Guiness rekorder kerékpáros bemutató a standon

Naponta többször tart kerékpáros akrobata bemutatót Hege, a HEGESHOW vezetője, aki tavaly Guiness világrekordot ért el 179,5 cm-es magasugrásával. A bemutató célja a Red Dot Design nyertes FAKRO DXW járható felülvilágító ablak terhelhetőségének bizonyítása.

Némi ízelítő Hege bravúros teljesítményéből:

Kollégáink sok szerettel várják szerdától vasárnapig Önöket a Construmán!