Service

Reklamáció bejelentő

Az adatvédelemmel kapcsolatos információkat ezen a linken találja meg.

A Reklamáció bejelentő formanyomtatvány kitöltése után, a "Küldés" gomb megnyomását követően a FAKRO Magyarország Kft. az Ön által megadott személyes adatokat kifejezett önkéntes hozzájárulása alapján és csak abból a célból kezeli, hogy a FAKRO Magyarország Kft. termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatos információkat küldjön Önnek. Megadott személyes adatainak kezelése az Adatvédelmi szabályzatban foglaltaknak megfelelően és adatkezelési hozzájárulásának visszavonásáig történik. Az adatkezelés kezdő időpontja az adatok elküldésének időpontja, időtartama pedig az adatkezelés céljának fennállása, azaz a kapcsolattartás céljának megfelelő időtartammal egyezik meg.

Az adatkezelési hozzájárulás önkéntes és bármikor korlátozás és indoklás nélkül ingyenesen visszavonható, a nyilvántartás szerint nyilvántartott adatok törölhetők.

Az Adatkezelő köteles biztosítani, hogy az adatokat az Adatkezelőn kívül más ne ismerhesse meg, kivéve, ha jogszabály másként nem rendelkezik, vagy ahhoz Ön hozzájárul.

 

Bejelentő adatai
A termék beépítési helye
Információ

Fotódokumentáció
az engedélyezett file formátum: JPG, a maximális file méret: 1 MB