Characteristic roofing membranes

Tetőfóliák jellemői

 

Energiahatékonyság

A szellőzőüreg szükségtelensége miatt a hőszigetelő anyag tetőfólia felületéhez való illeszthetősége energiamegtakarítást eredményez, és a szarufa teljes magasságán lehetővé teszi a tető hőszigetelésének kialakítását. Az EUROTOP tetőfólia magas páraáteresztő és vízzáró értékei garantálják, hogy a hőszigetelő anyag szárazon marad, hisz csak ilyen állapotban biztosított hőszigetelő tulajdonsága. A szellőzőüreg hiánya és a kellő szélzárás a hőszigetelő anyag és a tetőfólia között meggátolja a hő kiáramlását a hőszigetelő anyagból illetve a nedvesség beáramlását a levegőből.

Egyszerű beépítés

A hőszigetelő anyag feletti szellőzőüreg nélkülözhetősége jelentősen megkönnyíti, meggyorsítja és olcsóbbá teszi a tetőfóliák beépítési munkálatait, valamint csökkenti a beépítési hibák valószínűségét.

A tetőszerkezet megnövelt élettartama

A magas fokú páraáteresztésnek köszönhetően a nedvességfelesleg elpárolog a szigetelőanyagból, ami növeli a tetőszerkezet élettartamát.

Egészséges mikroklíma a tetőtérben

A tetőfólia megvédi a tetőteret a tetőfedő anyag alá bejutó esőtől, hótól, nedvességtől és portól. Biztosítja a szigetelőréteg szárazon maradását az esetleges tető felöli átfolyásoktól, a hólétől vagy páralecsapódástól a tetőn kívülre vezetve ki azokat, így nagymértékben hozzájárul a tetőtér szárazon maradásához kellemes környezetet biztosítva.

Széleskörű alkalmazás

A FAKRO kínálatában szereplő tetőfóliák a hőmérsékleti hatásokkal szemben magas ellenállással rendelkeznek, így akár fémlemezzel fedett tetőkbe is alkalmazhatók.

 

Wide application range

FAKRO előzetes fedéshez, alapozó szigeteléshez mind porvédelemhez széleskörű tetőfólia kínálattal rendelkezik. Termékei kiváló minőségének megtartásához a legfontosabb paramétereket folyamatos ellenőrzés alatt tartja, mint pl. a szakítószilárdság, szög elleni szakítószilárdság, vízzárás, páraáteresztés, tekercs hossza, szélessége.

A minőségellenőrzés garantálja a FAKRO neve alatt forgalmazott termékek műszaki paramétereinek megtartását.

 

 

 

 

Minőségellenőrző rendszer​

 

Testing resistance to UV radiation   Testing resistance to tearing
UV sugárzással szembeni ellenállás vizsgálata   A fólia szakítószilárdságának vizsgálata