Veletek és értetek vagyunk 30 éve!

A FAKRO idén ünnepli alapításának harmincadik évfordulóját. Ezúton is szeretnénk megköszönni partnereinknek és a FAKRO csapatának a közös munkát és az elkötelezettséget.

A 2021-es év különleges jelentőséggel bír a FAKRO történetében: pontosan 30 évvel ezelőtt indult el a vállalkozásunk Lengyelországban. A dinamikus fejlődés eredményeképpen mára a tetőtéri ablakok piacán világszintem vezető szerepet töltünk be 15%-os részesedéssel. A kutatás-fejlesztési központunkban több, mint 100 szakember dolgozik az innovatív megoldásokon. Olyan terméket hozunk létre, amelyek megváltoztatják a tetőtéri ablakokról kialakult képet.

Több, mint 180 iparági szabadalmat jegyzünk. Nem csak tetőtéri ablakokat és egyéb termékeket exportálunk a világ számos országába, hanem mérnöki megoldásokat és kreatív ötleteket is. Összesen 11 gyártóüzemben és 17 forgalmazó cégnél mintegy 4000 alkalmazottal dolgozunk. Termékeink a világ több, mint 50 országában elérhetők, mindenhol, ahol igény van ilyen típusú termékekre.  

Veletek és értetek vagyunk 30 éve!

"Nagy örömmel tölt el, hogy személyesen köszönhettem meg több partnerünknek is az eddigi együttműködést. Sok értékes találkozón vehettem részt Magyarországon" - mondta el Tomasz Januszewski, a FAKRO csoport magyar piacért felelős exportmenedzsere. 

2000 ÓTA A MAGYAR PIACON
A FAKRO Magyarország Kft. 2000 óta gondoskodik a FAKRO termékeinek hazai forgalmazásáról, kereskedői, kivitelezői és építész kapcsolatairól, valamint a megfelelő szervizháttérről. A folyamatos fejlődésnek köszönhető mára családok ezrei élnek Magyarországon is otthonos és komfortos tetőterekben, ahol a FAKRO tetőtéri ablakai biztosítják a bőséges mennyiségű természetes fényt.