FAKRO FTP-V U4 - háromrétegű üvegezés elérhető áron, kompromisszumok nélkül

2017 tavaszán az FTP-V ablakok kínálata új típussal bővül. Az FTP-V U4 ablak háromrétegű, extra hőszigetelő üvegezéssel készül, az Uablak=1,1 W/m2K értékével megfelel a 2021-ben életbe lépő, új energiahatékonysági követelményeknek.

Kiváló minőség
A gazdagon felszerelt FAKRO FTP-V U4 típusú billenő ablakkal a PROFI kategória kínálata bővült. A PROFI ablakok kedvezőbb paraméterekkel rendelkeznek a Standard ablakokhoz képest. Általános jellemzőik a megnövelt energiahatékonyság, a betöréssel szemben megnövelt védelem és az automata szellőzés, mindez versenyképes áron.

Kényelmes használat
Az FTP-V U4 típusú ablak billenő nyitásmóddal rendelkezik, az ablakszárny 180°-ban történő átfordításával a külső üvegfelület biztonságosan tisztítható és a külső hővédő roló egyszerűen kezelhető. A tokban elhelyezett V40P automata szellőző optimális mennyiségben adagolja a friss levegőt, energiamegtakarítást és egészséges mikroklímát biztosítva.

Hosszú élettartam
Az új FTP-V U4 ablakban alkalmazott megoldások jelentősen hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz. A kiváló minőségű erdeifenyő (borovi) alapanyag rétegragasztás után vákuumos impregnálást kap, az ablak faszerkezetét alumínium profilok takarják, a pontos működést szárnyrávezető rendszer segíti.

FAKRO FTP-V U4 - háromrétegű üvegezés elérhető áron, kompromisszumok nélkül

Odafigyelünk a részletekre
Az FTP-V U4 típus felületkezelése környezetbarát akril-lakkal történik, igény esetén lazúr bevonattal. A kényelmes használat érdekében a kilincs a szárny alsó részén található, kétfokozatú résszellőző lehetőséggel. A burkolókeretek széles választékának köszönhetően az ablak 15-90° közötti dőlésszögű tetőbe bármilyen tetőfedő anyag esetén beépíthető.

Használati érték
A tetőtéri ablakok használati értékét számos tényező befolyásolja. Ilyenek a hőátbocsátási és akusztikai paraméterek, az ablak szerkezete, az alkalmazott biztonsági rendszer, hőszigetelési technológia és az üvegezés típusa, vagy a beépítési tartozékok megléte. Ezek az elemek együttesen határozzák meg a tetőtéri ablakok funkcionalitását a tetőtérben.

A FAKRO FTP-V U4 tetősík ablak felépítése és előnyei:

U4 háromrétegű extra hőszigetelő üvegezés
Rétegrend: 4HT-12-4-12-4T
Uüveg=0,7 W/m2K
Kamrák száma: kettő
Külső edzett üveg
Nemesgáz: argon
Napsugárzási együttható: g=0,53
Fényáteresztés: τv=0,73

V40P automata tokszellőző
A beáramló levegő folyamatos szabályozásával optimális mennyiségben látja el a helyiséget friss levegővel, egészséges mikroklímát és energiamegtakarítást biztosítva.

Elegant kilincs
Elegáns kivitel, kétfokozatú résszellőző állással

Szárnyrávezető rendszer
Hosszútávú precizitás

topSafe rendszer
Biztonságot növelő szerkezeti megerősítések

thermoPro System
Megnövelt energiahatékonyság, kiváló szigetelés és egyszerű beépítés

Üvegprofil-tömítés
Fokozott szigetelés és zajcsökkentés

Beépítési tartomány: 15-90°

7/2006 TNM
Megfelel a 2021-ben bevezetésre kerülő energiahatékonysági követelményeknek

Keresse a FAKRO FTP-V U4 tetőtéri ablakokat több szabványos méretben az építőanyag kereskedésekben, vagy az aktuális árlistánkban.

Tervezők számára az FTP-V U4 CAD rajzait az alábbi képre kattintva tettük elérhetővé:

FAKRO FTP-V U4 - háromrétegű üvegezés elérhető áron, kompromisszumok nélkül