FAKRO termékek a BIMobject.com portálon

FAKRO termékek a BIMobject.com portálonA FAKRO, a tetőtéri ablakok világszíntű gyártója a termékeihez évek óta biztosítja az építészek számára a terméktámogatást a BIM rendszerében. Az elmúlt időszakban a FAKRO együttműködésbe kezdett a világ vezető BIM-tartalomkezelő platformjával, a BIMobject.com-mal.

A FAKRO termékkönyvtárai jelenleg négy nyelven (angolul, németül, franciául és lengyelül) érhetők el, a Revit szoftverérehez kialakítva. A FAKRO folyamatosan fejleszti a meglévő objektumokat a BIM rendszerében, annak érdekében, hogy az építészek minél szélesebb körben használhassák azokat. A FAKRO termékkönyvtárai hamarosan az ArchiCAD-hez is elérhetőek lesznek a portálon.

FAKRO termékek bemutatása a BIMobject.com portálon

„A FAKRO-nak az építészek kiemelten fontos célcsoportot jelentek. Folyamatosan fejlesztünk eszközöket, amelyek segítik a munkájukat. A weboldalunkon kifejezetten építészeknek alakítottunk ki egy menüpontot.” – mondta el Małgorzata Respekta-Paszkiewicz a FAKRO vezető építész-kapcsolattartója.

FAKRO termék részetes rajza a BIMobject.com portálon

A termékkönyvtárakon kínálatán túl a FAKRO sok olyan tevékenységet folytat, amelyek közvetlenül az építészeknek szólnak. Több nemzetközi és helyi építész konferenciát, iparági eseményt támogatnak, együttműködnek építész szervezetekkel és kamarákkal, oktatásokat szerveznek a lengyel központban és a leányvállalatoknál. A FAKRO nemzetközi építészpályázatot szervez, amelyet immár negyedik alkalommal ír ki idén ősszel. „Szeretnénk bátorítani az építészeket, hogy induljanak a pályázaton. Szívesen vesszük a magyar kollégák részvételét is!” – tette hozzá Małgorzata Respekta-Paszkiewicz.