A FAKRO lengyel központjában védőmaszkot gyártanak a helyi kórháznak

A FAKRO lengyel központjában a kollégáink azon dolgoznak, hogyan tudnának enyhíteni a mostani krízishelyzetben az egészségügyre nehezedő nyomáson. A FAKRO-nál mindig hangsúlyos volt az innovációs tevékenység, ami most, ebben a kivételesen nehéz helyzetben sincs másképp.

Fakro maszkgyártás

A Nowy Sacz-i gyár a külső árnyékoló részlegen dolgozó FAKRO varrónők bevonásával és a Woolmed-del együttműködve védőmaszkok gyártásába kezdett március végén. A háromrétegű maszkok 95%-os szűrőréteggel vannak ellátva, ami a baktériumok 95%-át megszűri (BFE>95%), az alapanyaguk pedig rendelkezik Egészségügyi Minőségi Tanúsítvánnyal és OEKO-TEX Standard 100 Tanúsítvánnyal. Ezeket a maszkokat a helyi városi kórház dolgozóinak juttatja el a FAKRO ingyenesen, illetve a gyártás fenntartása és saját egészségük védelme érdekében a dolgozók kapnak védőmaszkot.

A FAKRO lengyel központjában védőmaszkot gyártanak a helyi kórháznak

Teljes szívünkből azt kívánjuk mindenkinek, hogy biztonságban legyen és maradjon egészséges. Azt valljuk, hogy kizárólag az együttműködés és a megelőzés teszi lehetővé a vírus terjedésének megállítását.

#vigyázzunkegymásra

#aFakrosegít