Intenzív kivitelezői képzéssel indul az idei év

A tavaszi szezon küszöbén közel 1000 érdeklődőnek, a szakmai újdonságokra nyitott kivitelezőnek, ácsnak, tetőfedőnek biztosítja a FAKRO a szakmai újdonságokat, a Terránnal és a HufBauval karöltve.

Intenzív kivitelezői képzéssel indul az idei év

Februárban folytatódik a Terrán méltán népszerű, sok gyakorlattal fűszerezett szakmai képzése, ami tavaly ősz óta a vezető magyar betoncserépgyártó fantasztikus új pécsi központjában kap helyet. A kétnapos képzés sok szakmai újdonság mellett a tetőablakok beépítésével is foglalkozik, szarufa feletti hőszigetelés esetén. Itt kapcsolódnak be a FAKRO alkalmazástechnikusai, a hatalmas bemutatóteremben előkészített PIR szigeteléses maketten a gyakorlatban is bemutatva és elmagyarázva a speciális beépítés legfontosabb lépéseit. A FAKRO szakami partnerségével februárban hat alkalommal tartott képzés népszerűségét mutatja, hogy az első öt időpont már az indulás előtt betelt. Az utolsó időpontról és a program részleteiről a Terrán weboldalán lehet több információt megtalálni: https://terranteto.hu/szakembereknek/kepzes/

Intenzív kivitelezői képzéssel indul az idei év

 A HufBau szakkereskedései és értékesítési hálózata is kiveszi a részt a szezonkezdet előtti oktatásokban Tetőkonferencia néven. A januárban, Botykapeterden és Győrben indult sorozat egynapos képzésekből áll, ahol félórás előadásokban nyújtanak tájékoztatást a vezető hazai gyártók új kivitelezési módokról, technológiákról és üzleti környezetről gyakorlott kivitelezők számára. A FAKRO egyedüli tetőablak gyártóként jelenik meg, aktuálisan érvényes energetikai követelményekről, beépítési technológiákról és esettanulmányokól szóló előadásával, valamint a különleges, divatbemutató-szerűen bemutatott beépítési kiegészítőivel. Az ingyenes konferencia utolsó állomása március elsején Kecskeméten lesz, addig még 6 időpont érhető el a HufBau honlapján http://www.hufbau.hu/?mod=mainpage&cla=mainpage&fun=access&temp=event&tpl=event&page=1&ipp=12.

Intenzív kivitelezői képzéssel indul az idei év

A FAKRO sok szeretettel várja az érdeklődőket a még hátralévő oktatásokon!

Intenzív kivitelezői képzéssel indul az idei év