Ingyenes házhozszállítás és egyszerűsített vásárlás
2020-04-15

Ingyenes házhozszállítás és egyszerűsített vásárlás

A jelenlegi súlyos helyzetben szeretnénk a saját eszközeinkkel is tenni azért, hogy lecsökkentsük a vásárlók és kereskedők közötti kontaktusok számát. Ennek érdekében a FAKRO termékeket a kereskedőknél leadott, jóváhagyott megrendelést követően igény esetén a vásárló által megadott címre szállítjuk ki, mennyiségi korlátozás nélkül,

INGYENESEN!*

*a részletekről érdeklődjön kereskedőinknél

Hogyan tudom kiválasztani a termékeket?

A honlapunkon részletesen bemutatjuk a különböző termékkategóriákat leírásokkal, műszaki adatokkal. Az alábbi linkek segítségével válassza ki a termékkategóriát, majd ezen belül a megfelelő terméket.

Ingyenes házhozszállítás és egyszerűsített vásárlás Ingyenes házhozszállítás és egyszerűsített vásárlás

Ingyenes házhozszállítás és egyszerűsített vásárlásIngyenes házhozszállítás és egyszerűsített vásárlásIngyenes házhozszállítás és egyszerűsített vásárlás

Amennyiben szívesebben lapozgat egy katalógusban, akkor a következő linkek közül választhat:

Árlisták és katalógusok

Tetőablakok és árnyékolók, fénycsatornák, tetőkibúvók, burkolókeretek (Termékismertető és árlista)
Felülvilágító ablakok lapostetőre (Termékismertető és árlista)
Padlásfeljáró lépcsők (Termékismertető és árlista)
Fénycsatornák (Termékismertető és árlista)

Hol tudom megvásárolni a termékeket?

Ha kiválasztotta a megfelelő terméket, jegyezze fel a nevét, méretét és egyéb adatait, majd válasszon kereskedő partnereink közül.

Kereskedőink a prospektusainkban megadott listaárakból akár jelentős kedvezményeket adhatnak. A FAKRO Magyarország Kft. kizárólag szerződött kereskedő partnerein keresztül forgalmazza a termékeit, közvetlen vásárlásra nincs lehetőség.

A FAKRO termékeket, tetőtéri ablakokat, padlásfeljáró lépcsőket, felülvilágító ablakokat, fénycsatornákat, árnyékolókat és kiegészítő termékeket építőanyag-kereskedésekben tudja megvásárolni, webáruházzal rendelkező kereskedők esetén online módon is. Az alábbi térképes kereső segítségével választhatja ki a megfelelő kereskedőt. Fontos, hogy a jelenlegi szabályozás szerint az építőanyag kereskedések 15 óráig tarthatnak nyitva. Ha megteheti, egyeztessen telefonon, vagy e-mail-en mielőtt elindul a kereskedésbe, vagy válassza azokat a webshoppal rendelkező partnereinket, ahol személyes kontaktus nélkül is megvásárolhatja termékeinket.

Amennyiben szeretné, hogy a megvásárolt terméket a FAKRO ingyenesen kiszállítsa az Ön által megadott címre, kérjük, érdeklődjön a részletekről a kereskedőnél és jelezze igényét a megrendelés során.

Online értékesítés

Jelenleg a termékeink megvásárlásának a kialakult helyzet miatt a közösségi távolságtartás és az otthon maradás jegyében a legbiztonságosabb módja az otthonról történő, online vásárlás. Az alábbiakban összegyűjtöttünk olyan kereskedői webáruházakat, ahol a teljes vásárlási folyamat megvalósítható. Az ingyenes címre történő szállítást természetesen online vásárlás esetén is biztosítjuk igény esetén.

A termékek kiválasztása ebben az esetben is történhet a fent említett módon, a kiválasztott terméket az alábbi webáruházakban rendelheti meg online:

Epitoanyag.hu

Epitoanyag-online.hu