FAKRO a BAU 2017 kiállításon

2017 január 16. és 21. között rendezték meg Európa legnagyobb építőipari vásárát, a BAU 2017-et Münchenben. A 185.000 m2-nyi területen összesen 2000 kiállító jelent meg, ami összesen több, mint 250.000 látogatót vonzott, több, mint 150 országból, akik innovatív termékeket, ötleteket és koncepciókat kerestek.

FAKRO a BAU 2017 kiállításon

A FAKRO, a tetőtéri ablakok és padlásfeljáró lépcsők második legnagyobb gyártója világszerte, már több éve a megtalálható a BAU kiállítói között. Az idei, 150m2-nél is nagyobb standon mutatta be a cég legújabb tetőtéri ablakait, felülvilágító ablakait, padlásfeljáró lépcsőit és kiegészítő termékei teljes választékát. A fejlesztések közé tartozik az új FPP-V preSelect felnyíló billenő tetőalak, ami az alkalmazott újításoknak köszönhetően az ablakszárnyat akár 45°-ban is fel lehet nyitni. Ezen kívül az üvegméret is megnövelhető ennél a típusnál, 134x160 cm méretig, akár kétkamrás üvegezéssel is. A FAKRO standjáról nem hiányozhatott a Red Dot Design Award-dal - a legrangosabb design díjjal - kitüntetett DEF DU6 felülvilágító ablak sem.

 

A FAKRO standján egyedülálló módon lehetett leellenőrizni a DXW felülvilágító ablakok ellenállóságát. A megnövelt teherhordó képességnek és a tartósan csúszásmentes felületnek köszönhetően a felhasználók ráléphetnek, keresztülsétálhatnak az üvegfelületen. A rendkívüli tulajdonságok bizonyítására egy kerékpáros nemcsak áthajtott az ablakon, de akrobatikus ugrásokat is végrehajtott az üvegfelületen.

 

A BAU építőipari szakkiállítás a FAKRO számára amiatt is kiemelten fontos volt, hogy itt mutatta be a német piac számára a cég prémium minőségű homlokzati ablakait. Ezek az ablakok a kiemelkedő minőségű fa és alumínium profilok meggyőző kombinációjából jöttek létre. „A nagy üvegfelületű, biztonságos, esztétikus és felhasználóbarát INNOVIEW ablakok tökéletes komfortot biztosítanak a felhasználók számára.“ mondta el Slawomir Gawlik, a FAKRO csoport marketingigazgatója.