ICONIC AWARDS 2018: Innovatív építészet – a legjobbak legjobbja a FAKRO le

ICONIC AWARDS 2018: Innovatív építészet – a legjobbak legjobbja a FAKRO leA FAKRO a DXW járható felülvilágító ablakáért megkapta az “ICONIC AWARDS 2018: Innovative Architecture – Best of Best” díjat

 

Az Iconic Awards idei szlogenje: Innovatív építészet – Az építészet teljes világa”, amely annak nemzetközi jellegére utal. A Német Formatervezési Tanács által alapított díj az egyik első független, nemzetközi formatervezési pályázat, amely a különböző területek között kölcsönhatásokat is figyelembe veszi.

 

A verseny első sorban a nemzetközi bemutatókon megjelenő, belsőépítészettel és formatervezéssel, valamint építészeti kontextusba helyezett kommunikációval megkülönböztetett építőipari termékekre összpontosít.

A Német Formatervezési Tanács, mint az építészet és a formatervezés nemzetközi szakértője, egyfajta összekötő kapocsként működik közre a tervezők és az építőipar szereplői között. Díjait nemzetközi minőségi, fejlesztési és kreatív elismerésként tartják számon. A zsűri tagjai építészek, belsőépítészek, formatervezők és márkakommunikációs szakemberek. A FAKRO termékét építészeti szempontból innovatív jellege miatt választották ki.

 

"Az innováció a FAKRO génjeiben van, és az egyik legfontosabb hajtóerő a folyamatos fejlesztés hátterében. Termékeinket a felhasználók kényelmét szem előtt tartva készítjük el. Ez a rangos díj az erőfeszítéseink elismerése. Ez egy motivációs forrás számunkra és piaci partnereink számára, innovatív megoldások létrehozására”, mondta el Sławomir Gawlik, az FAKRO Csoport marketing igazgatója.ICONIC AWARDS 2018: Innovatív építészet – a legjobbak legjobbja a FAKRO le

 

A DXW felülvilágító ablak lehetővé teszi, hogy olyan életteret hozzunk létre a lapostetőn, amely teraszként vagy tetőkertként funkcionálhat, miközben bőséges mennyiségű természetes fényt tudunk juttatni a lapostető alatti helyiségbe. A DXW felülivilágító ablakICONIC AWARDS 2018: Innovatív építészet – a legjobbak legjobbja a FAKRO le előremutató formatervezésének, megnövekedett terhelhetőségének és speciális csúszásgátló bevonatának köszönhetően teljes biztonsággal sétálhatunk keresztül a felülvilágító ablak felületén. A belső tér mindeközben sok természetes fényt nyer, ami nélkülözhetetlen a jólétünkhöz.

 

"A nemzetközleg is jegyzett, rangos díjat az építészekkel való szoros és hosszú távú együttműködés egyik gyümölcsének tartjuk. Ők ösztönöznek minket nap, mint nap innovatív megoldások kialakítására” - fejtette ki Małgorzata Respekta, a FAKRO vezető építészeti szaktanácsadója.