CONSTRUMA 2017 - mi ott leszünk

A világ második tetőablak- és padlásfeljáró lépcső gyártója, a FAKRO idén újra részt vesz kiállítóként az április 5-9. között Budapesten 36. alkalommal megrendezésre kerülő CONSTRUMA Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon, ahol közel 100 m2-es standon mutatja be innovatív termékeit és megoldásait.

CONSTRUMA 2017 - mi ott leszünk

Az érdeklődők a FAKRO széles termékkínálatából megismerkedhetnek a legújabb tetőablakokkal, fénycsatornákkal, felülvilágító ablakokkal, padlásfeljáró lépcsőkkel és a vadonatúj homlokzati nyílászárócsaláddal.

 

A lapostetős és zöldtetős felülvilágító ablakok családjából látható lesz a járható üvegezéssel rendlekező DXW felülvilágító ablak, aminek robusztus voltáról a látogatók is meggyőződhetnek egy extrém biciklis bemutató során. Látogasson el a FAKRO standra, ahol felejthetetlen élményekben lesz része!

 

A kiállításon bemutatkozik az egyedi FAKRO Innoview homlokzati nyílászárócsalád VMZ Z-Wave elektromos hővédő rolókkal kiegészítve.

 

A standon látható további ÚJDONSÁGAINK: FPP-V preSelect2 új generációs felnyíló-billenő tetőtéri ablak, PTP-V Electro Bluetooth okostelefonnal vezérelhető, alu-műanyag billenő tetőtéri ablak és LTK Energy extra hőszigetelő padláslépcső. Nem hiányozhat az innovatív FGH-V tetőerkély ablak, amelynek ablakszárnyai nyitott állapotban erkélyt alkotnak a tetőtérben, és az FTT Thermo U8, a világ legjobban hőszigetelő egyszeres üvegezéssel rendelkező tetőablaka sem.

 

Szeretettel várjuk a FAKRO standon!

A pavilon, 209B stand

 

Ingyenes belépőjét a következő linken kaphatja meg: http://www.eregistrator.hu/link.php?lid=L008008E181F