CONSTRUMA 2010

A 2010 április 14. és 18. között megrendezett Construma Építőipari Szakkiállításon a FAKRO Magyarország Kft. ismét saját standon mutatta be újdonságait. Az öt nap alatt 19 ország 650 kiállítója mutatkozott be mintegy 21.000 m2-es területen. Az érdeklődés várakozáson felüli volt, a kiállításra több, mint 55.000-en voltak kíváncsiak.

A FAKRO standon mind a szakmai, mind a közönségnapokon nagy volt az érdeklődés. A legnépszerűbbek a FAKRO idei újdonságai voltak, az új fejlesztésű tetőerkély ablak és a továbbfejlesztett magasított forgástengelyű tetőtéri ablak also bevilágítóval. A tetőtéri ablakok mellett sokan voltak kíváncsiak FAKRO széles padlásfeljáró lépcső választékára és a fénycsatornákra is.

A topSafe betörésgátló megerősítések gyakorlati jelentőségét a látogatók az alacsonyan, kis hajlásszögű féltetőbe beépített FTP-V típusú ablakokon tapasztalhatták: teljes biztonságban lehetett lépkedni, ugrálni az ablakokon anélkül, hogy akár az üvegezés, akár a szerkezet sérült volna.

A kiállításhoz kapcsolódó akciók nagy sikerrel zajlottak, a visszajelzések alapján a FAKRO stand idén is elnyerte a látogatók tetszését.