A FAKRO számára nem zárt be a Construma

A világpiac második legnagyobb tetőablak gyártójának stand egy 3D modellen online megtekinthető akár ma is.

A FAKRO számára nem zárt be a Construma

A szezonnyitó építőipari seregszemle, a Construma 2019-ben április 3-7 között tartott megszokott helyén, a Hungexpo kiállítási területén. A szervezők információja alapján közel ötvenezer érdeklődő látogatott el a vásárvárosba, hogy 20 ország 600 kiállítója mutatta be legfrissebb újdonságait és bevált megoldásait. Az idei kiállítás egyetlen, saját standdal megjelenő tetőablak gyártója a FAKRO volt, a száznégyzetméteres standon a lengyel központú gyártó széles termékportfólióval jelent meg: tetőablakoktól a felülvilágító ablakokon keresztül a fénycsatornákig és a padlásfeljáró lépcsőkig. A tetőterek szerelmeseinek kedvence az erkéllyé nyitható tetőerkély ablak volt idén is. Az érdeklődők nagy többsége konkrét elképzelésekkel, vagy tervrajzokkal a táskában érkezett, hogy megnézhesse és kipróbálhassa a világpiacon második legnagyobb gyártó megoldásait.

A FAKRO számára nem zárt be a Construma

"Az idei kiállítás azt bizonyította, hogy innovatív megoldásaink egyre népszerűbbek, mind a szakmai partnerek, mind a végfelhasználók körében. Az új épületenergetikai követelmények, a trendek és az ügyfelek erősödő „zöld hozzáállása” miatt magas minőségű, energiatakarékos termékeket keresnek így az egyetlen dolog, amit meg kell tennünk, hogy folytassuk az innovációt és a magas színvonalú szolgáltatást.” - mondta Kovách László, a FAKRO Magyarország ügyvezető igazgatója.

Idén a FAKRO standja online megtekinthető egy 3D modellen, akár ma is, a következő linken: http://bit.ly/FAKRO_Construma_stand