Quality System

Minőségbiztosítási rendszer

A minőségbiztosítási rendszer integrálja a cég összes tevékenységét annak érdekében, hogy mindig kiváló minőségű termékek készítsünk, amelyek megfelelnek az ügyfeleink elvárásainak és teljesítik az Európai Uniós, valamint különböző tanusító szervezetek szabványait.

Innovatív technológiák, hatékony termelésmenedzsment módszerek alkalmazása, egységes működési eljárások, folyamatosan fejlesztett gyártási folyamatok és munkakörülmények mind termékeink kiváló minőségét biztosítják.

A minőség-ellenőrzés a termelési folyamat elválaszthatatlan része. Minden termékünk minőségét ellenőrizzük az összes termelési szakaszban, a munkatársaink segítségével. Ezen túlmenően saját minőségellenőrző labort is üzemeltetünk, és időszakosan külső tanusító szervezetek is ellenőrzik termékeinket.

Több, mint 70 különböző ellenőrzési és mérési vizsgálatot végzünk laborjainkban, ami lehetővé teszi az ajánlott termékeink folyamatos monitorozását. A vizsgálatok kiterjednek az összes, beszállító partnereinktől beérkező termékekre és a termelési folyamatra és a végtermékre is.

A laborok szél- eső- és alacsony hőmérsékletű kamrával felszereltek, így extrém időjárási körülmények között is tudjuk tesztelni termékeinket.

A teljes minőségbiztosítási rendszer azt szolgálja, hogy a FAKRO minőségi termékeket biztosítson az ügyfeleinek, kiszámíthatóan megismételhető módon, emelve ügyfeleink bizalmát és elégedettségét.