Company Mission

A cég küldetése

Mi élettereket alakítunk ki. Minden termékünk biztonságos, energiahatékony és környezetbarát.

 

Amire fókuszálunk:

 

FEJLESZTÉS

  

Erős és stabil pozíció a világelsők között az építőiparban.

A FAKRO az egyik legdinamikusabban és leggyorsabban fejlődő tetőablakgyártó a világon. A növekvő népszerűség a tartós, jól használható, biztonságos és energiahatékony termékeinknek köszönhető. Tény, hogy a termékek kiváló minősége a fejlesztés szerves részévé vált, mint ahogy a modern, napos belső terek kialakítása is. A FAKRO termékek sikere annak is köszönhető, hogy mára szinte kötelezővé váltak a termékeink azok számára, akik számára az út a lakókörnyezetük komfortjának növeléséhez ablakokon keresztül vezet.

INNOVÁCIÓ

 

Biztonságos, energiahatékony és környezetbarát termékek.

A FAKRO mindig nagy hangsúlyt feketet az innovációra. Mára az előrelátó gondolkodásunknak köszönhetően az egyik leggyorsabban fejlődő lengyel vállalattá, egyben a leggyorsabban fejlődő tetőablak gyártójává váltunk. A siker középpontjában a saját, modern kutatás-fejlesztési részlegünk áll. Száznál több mérnök dolgozik új termékek kifejlesztésén, és büszkélkedhet száznál is több szabadalmi bejelenetéssel. Az innováció irányába tett elkötelezettségünk kifejezi, hogy a FAKRO nem csak tetőtéri ablakokat exportál világszerte, de a lengyel mérnöki tudás számára kreatív inkubátorként szolgál. Büszkék vagyunk arra, hogy mi készíthetjük elő az utat a jövő tetőtéri ablakai számára.

FELELŐSSÉG

A FAKRO vállalati felelősségvállalása az ügyfelek, a vállalkozók, a munkavállalók és a környezetünk érdekeit tartja szem előtt.

A FAKRO-nál, a fejlesztési stratégia három fő területre fókuszál, az ökológiára, az energia-hatékonyságra és az intelligens otthonok fejlesztésére. Azzal a céllal, hogy az otthonaink melegebbek lehessenek, sikeresen vezettünk be több piacvezető újdonságot, mint az automata szellőzés, a napkollektorok, vagy a magas energia-hatékonyságú FTT U8 Thermo tetőtéri ablak, amely hőszigetelési paraméterei kiemelkedőek. Ez utóbbi ajánlat a legjobb a piacon az együtemben rétegezett ablakok között, energiahatékonysági szempontból. A cég folyamatosan bővíti a vezeték nélküli, Z-Wave kommunikációs rendszerrel ellátott termékeinek a körét.

LELKESEDÉS

   

Kreativitás, hatékonyság és munkával való elégedettség. 

Nálunk mindenki szenvedélyesen végzi a munkáját. Persze megvan a többévnyi tapasztalat is, ami vezető márkává tette a FAKRO-t a világpiacon. Az ügyfeleink számára biztonságot és elégedettséget nyújtunk, bármelyik termékünk megvásárlásáról legyen is szól. Hozzáértő és mgasan képzett munkatársaink jelentik a cégünk hajtóerejét.

Az építés-gazdaság közösségéért

A FAKRO büszke a minőségi termelésre, a piacának fejlődésére, ami Lengyelországban és export piacain, így Magyarországon is gazdasági fejelődést generál.

Ryszard Florek - a FAKRO elnöke megalapította a 'Gondolj a jövőre' alapítványt, hogy elősegítse azt a tudást, ami a gazdaság jobb megértéséhez és a szabadpiaci mechanizmusok megértéséhez vezet.