30 év

Önökkel és Önökért 30 éve!

 

A FAKRO története 1991-ig nyúlik vissza, és az alapítást követően hamarosan a világ leggyorsabban növekvő vállalatává és elismert globális márkává vált a tetőablak szektorban. Kétségtelen, hogy a FAKRO sikerének szülőapja maga a vezérigazgató - Ryszard Florek, a karizmatikus vezető, aki nem fél kockáztatni. A FAKRO olyan emberekből álló csapat, akik igazi rajongók innovatív ötletekkel, képességekkel és elkötelezettséggel.

A több, mint 4.000 embert foglalkoztató FAKRO csoport 11 termelő- és 17 kereskedővállalatból áll. A FAKRO termékek világszerte több, mint 50 országban megtalálhatók, bárhol, ahol igény van ilyen termékek iránt. Az exportértékesítés a teljes forgalom 70% -át teszi ki.

Mi, a FAKRO-nál, mind azon gondolkodunk, hogyan biztosítsuk a lehető legtöbb természetes fényt az egészséges, kényelmes és egyszerűen különleges élet számára. Ezért a FAKRO-nál, a terveinkhez hűen az elmúlt 30 évben olyan épületasztalos termékeket gyártottunk, amelyek kiválóan helyt álltak az otthonokban.

Az ’OTTHON’ szónak pozitív kicsengése van, hiszen gyakran ehhez kötődnek kedves emlékeink és álmaink. Mert az otthon nem csak egy épület, hanem mindenek felett a család is.

 

 

A FAKRO az épületasztalos termékek átfogó kínálatát ajánlja. Nem csupán termékeket kínálunk, hanem kész megoldásokat, melyek igazi élménnyé teszik az otthonlétet.

Tetőablakokkal és padlásfeljáró létrákkal kezdtük, de mára termékeink közé tartoznak a felülvilágító ablakok, fénycsatornák és a nemzetközi kínálatban a homlokzati ablakok, tolóajtók, valamint garázs- és bejárati ajtók. Vannak kiegészítőink a tető- és a homlokzati ablakainkhoz is, melyek célja a védelem biztosítása a túlzott hőteher ellen. Ezek közé tartoznak a hővédő rolók és redőnyök, ezeken túl a dekoratív belső kiegészítők is. Ráadásul ezek a termékek elektromos működtetésű változatban is elérhetőek, hogy olyan okosotthont hozhassunk létre, amit a világ bármely pontjáról kezelni lehet.

Az innováció a FAKRO génjeibe van kódolva, és a fejlődés fő mozgatórugója. A modern kutatás-fejlesztési központunkban több, mint 100 mérnök dolgozik, akik 180-nál is több szabadalmi bejelentést jegyeznek. A tetőablakok mellett a FAKRO termékkínálatába padlásfeljáró lépcsők, felülvilágító ablakok, fénycsatornák tartoznak. Emellett széles választékkal rendelkezünk kiegészítő termékekből, külső hővédőkből és belső árnyékolókból tetőablakokra és homlokzati ablakokra.  kínálunk tető- és függőleges ablakokhoz.

2016-ban az INNOVIEW márkanév alatt alumínium és fa homlokzati nyílászárókkal bővítettük kínálatunkat, 2018-ban garázskapukat, míg 2019-ben bejárati ajtókat vezettünk be a nemzetközi piacra. Az utolsó két termékcsoport kiegészíti az átfogó asztalosipari kínálatot az INNOVIEW Line márkanév alatt.

 

 

Mi vagyunk a világ egyetlen olyan cége, amely az épületasztalos termékek ilyen átfogó kínálatával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a termékeink minden egyes eleme élvonalbeli minőségű, egységes stílusban és színválasztékban készül. Egy FAKRO termékekkel felszerelt háznak nem csupán a dizájn, hanem a tartósság és az energiahatékonyság is az erőssége.