ARF DreamWorks fényzáró rolók

ARF DreamWorks fényzáró rolók

Mesehősök a FAKRO belső fényzáró rolóin

Egy lenyűgöző gyermekvilág jöhet létre a FAKRO mesébe illő belső fényzáró rolóival, amelyek a belső tér stílusát és jellegét egyaránt megváltoztatják. Akár már ma a gyerekszobák lakói lehetnek a DreamWorks filmstúdió legnépszerűbb animációs filmjeinek hősei: a „Madagaszkár pingvinjei”, az „Így neveld a sárkányodat”, a „Kung Fu Panda” vagy a „Trollok” szereplői.

DreamWorks ARF fényzáró rolók

DreamWorks ARF fényzáró rolók

A tetőtér legfiatalabb lakóinak kényelmét figyelembe véve, a világpiacon második tetőablakgyártó belső kiegészítők színes skáláját fejlesztette ki az ARF fényzáró rolókon megjelenő mesehősökkel. Az új kollekció a DreamWorks filmstúdió és a FAKRO együttműködésének köszönhetően jött létre.

A tetőtérben kialakított gyermekszoba különleges hely minden otthonban, amely kiemelt figyelmet érdemel. Kialakítását a legfiatalabb gyermekek igényeihez kell igazítani. A népszerű animációs filmek motívumaiba öltöztetett belső fényzáró roló ideális megoldás a tetőablakkal rendelkező kuckók berendezéséhez. Az ARF DreamWorks redőnyök nem csak a szoba sötétítését szolgálják, hanem dekorációs jellegének köszönhetően az egész helyiségnek új hangulatot kölcsönöznek. Ha a gyermekeknek pihenésre van szüksége, az intenzív napfény egy egyszerű mozdulattal kizárható, biztos kikapcsolódást biztosítva. Mivel a sötétítő bármelyik pozíciójában megállítható, a bejövő fénymennyiséget manuálisan lehet szabályozni, így alkalmazkodva a különféle helyzetekhez. A kedvenc mesehősökkel dekorált fényzáró rolók a gyerekszobák bájos kiegészítőivé válhatnak, ahol legfiatalabbak komfortosan érezhetik magukat tanulás vagy játék közben, vidám mosollyal az arcukon.

Termékjellemzők:

  • a bejövő napfény fokozatos csökkentése, akár annak teljes kizárásáig
  • részleges védelem a nap hőhatása ellen
  • a fényzáró bármilyen pozícióban rögzíthető
  • csökkenti a téli hőveszteséget
  • a belátás teljes kizárásával biztosítja a magánszféra védelmét
  • tisztítható

Működtetés:

  • Az ARF fényzáró rolók manuálisan működtethetők. A ZST távnyitó rúd szolgál a tetőn magasra elhelyezett ARF rolók működtetésére.
ARF DreamWorks fényzáró rolók

DreamWorks Dragons © 2017 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved. DreamWorks Kung Fu Panda © 2017 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved. DreamWorks Kung Fu Panda 3 © 2017 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved. DreamWorks Penguins of Madagascar © 2017 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved. DreamWorks Trolls © 2017 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.

 

Útmutatók