FAKRO Innovations - varázsoljon tetőablakot applikációnkkal

A digitális világ végleg belépett az életünkbe, és az utóbbi időben egyre magabiztosabban az építőiparba is. A tetőablakok esetén alkalmazott egyedi megoldásokkal felvértezett FAKRO alkalmazás tökéletes példaként szolgálhat erre.

FAKRO Innovations - varázsoljon tetőablakot applikációnkkal

A FAKRO Innovations alkalmazás a tetőablakok bemutatásának támogatására szolgál, melynek segítségével az érdeklődők megismerhetik a kizárólag a FAKRO ablakaiban megjelenő, kiemelkedően innovatív megoldásokat, melyeket gyakran a tetőablak szerkezetén belül, közvetlenül nem láthatóak. Így megnézhető a V40P tokszellőző, vagy a topSafe rendszer működése, amely felelős a betörés elleni védelemért és az üzembiztos működésért. Megismerhetik a tetőablakok minőségének és teljesítményének növelése érdekében kifejlesztett thermoPro technológiát is. Működésük titkainak feltárása és használatuk előnyei olyan érvek, amelyek megerősítik a FAKRO tetőablakok energihatékonyságába, magasfokú minőségébe és funkcionalitásába vetett hitünket.

Alkalmazásunk a kiterjesztett valóság (AR - argumented reality) technológiájának előnyeit kihasználva, képes arra, hogy FAKRO tetőablakot varázsoljon egy olyan belső tetőfelületre, ahol még nincs is tetőablak, mindehhez csak arra van szükség, hogy egy FAKRO emblémát, vagy a SuperTrio kockának a jelét olvassa be. (Tipp: a FAKRO logót letöltheti és kinyomtathatja innen, ha nincs egy katalógus, vagy matrica a keze ügyében.) A kivetített tetőablak a technológialag egyik legfejlettebb FPP-V preSelect MAX típusú felnyíló-billenő tetőablak. 

 

 

Az alkalmazás azok számára készült, akik érdeklődnek a FAKRO tetőablakok iránt. Az értékesítők a mindennapi munkájuk során felhasználhatják a tetőablakokban felhasznált egyedi technológiai megoldások bemutatását. Az érdeklődők pedig önállóan is megismerhetik az innovatív megoldásokat, és megtalálhatják a hozzájuk legközelebbi kereskedő partnereinket is.

"Nem csak a termékfejlesztésen dolgozunk, hanem az értékesítést támogató innovatív eszközökön is. Az alkalmazásunk hasznos eszköz a tetőablakok bemutatására, mind a szakemberek, mind az érdeklődő leendő felhasználók számára" - tájékoztatott Slawomir Gawlik, a FAKRO csoport marketingigazgatója.

Az új megoldások megismerése mélyebb ismereteket és tudatosabb használatot eredményes. Bízhatnak abban, hogy a FAKRO tetőablakai kivételes komfortot és nagyszerű élményt biztosítanak a természetes fényben bővelkedő tetőterekben élők számára.  

A FAKRO Innovations alkalmazás mind a Goole Play, mind az App Store alkalmazás-kínálatában elérhető.

FAKRO Innovations - varázsoljon tetőablakot applikációnkkal